YOGA event 2019

Välkommen till yoga-event, kurser, föreläsningar och workshops 2019.

Ett nytt år som fylls på kontinuerligt så ta för vana att gå in här och titta lite då och då..

 

FULLMÅNESYOGA NÄSTA GÅNG 21 MARS – PÅ HÄLSANS HUS SÖDER STOCKHOLM 18:30-20:30

 

53930150_793997140966980_5793562268398518272_n

 

Kom och yoga med mig till månens magiska kraft på Hälsans Hus i Stockholm 2019. Det blir yin yoga efter månfas, guidad meditation & djupandning, kristallmandala och sound healing med klangskålar. Är det stjärnklart kan vi se hur månen växer upp i horisonten med  panoramafönster mot Stockholms vackra inskär. Wihuu – är så galet taggad för detta, kom! 

Unna dig magisk kombination av yoga, healing och astrologi. Allt i tema inre läkning och minska stress. Vi startar med yogisk djupandning (Pranayama) för att sedan fortsätta med avstressande yin yoga i mycket lugnt tempo. Varje tillfälle är unikt och där de utvalda yogapostionerna och andningen är anpassad efter månfasen samt dess astrologiska energi. Vi avslutar med guidad meditation till kristall-mandala och tonerna av sound healing med tibetanska klangskålar. Du släpper taget om det som inte längre är dig till gagn, och välkomnar ny energi för läkning och balans.

Fullmånsyoga är yogan alla kan vara med på, oavsett nybörjare, stel som ett kylskåp eller van yogi.

Investering: 300kr/gång eller gå 2 betala 500kr. Du kan boka nu och betala då – OBS mycket begränsat antal platser, så först till kvarn gäller.

Fullmånesyogan tillfaller vid två  tillfällen 2019, alltid 18:00-20:30
* Februari, tisdag 19 – Fullmåne & Supermåne – Jungfruns måne
* Mars, torsdag 21 – Vågens fullmåne

Jag är cert. yoga- och meditationslärare, mindfulness coach inom stresshantering, medium/healer och nominerad till Årets Yogalärare 2017.

OM man vill stanna kvar och få spiritual healing efteråt går det bra att boka in tid. Det finns allt som allt två tider man kan boka in (för varje månyogatillfälle), så först till kvarn gäller. Det är 30 minuters spiritual/andlig healing investering: 550kr

TA med

  • OBS ta med egen yogamatta, och sköna kläder. Kom gärna 15 minuter innan event så att du hinner landa.

Bokas via länken här..boka.se/tanjadyredand 

Du går in på boka-länken och anger det datum du vill boka. Du kan boka fler datum men måste då göra en ny boknng för varje datum, inga problem!

Har du frågor, kontakta mig på tanja@stressaav.nu

 

 yoga-5-maj-tanja-dyredand-hormonbalans-edsbro

YOGA för Hormonbalans & Minska stress söndag 5 maj

Välkommen på en ljuvlig workshop perfekt för dig som har stress, obalans i hormoner, pms-besvär, sköldkörtelbesvär, efter bebistiden, pre-klimakterie, klimakteriet. Här kombinerar vi teori och praktiska övningar. Alla kan vara med oavsett nybörjare, stel som ett kylskåp eller van yogi.
 
Obs begränsat antal platser, först till kvarn gäller! Det räcker INTE med att anmäla sig här på Facebook utan man behöver boka för att garantera plats 🙂
 
Allt detta ingår:
 
– Du välkomnas 10:00 med välgörande och hormonbalanserande hälsoshot.
– Du guidas sedan in i mindful yogisk djupanding (pranayama) och väl utvalda medicinska yoga- och yin yogapositioner. Fokus är hormonbalans och välbefinnande. Vi stärker bindväv, fascia, ligament och benstomme. Ökar flexibilitet och boostar immunförsvaret.
– Vi avnjuter sedan en god vegetarisk lunch (laktos- och glutenfri) gjord med ingredienser som balanserar ditt hormonsystem. Samtidigt går vi igenom ditt hormonsystem och hur stress påverkar det.
– Efter lunch får du guidas in i djupavslappnande guidad meditation (Yoga Nidra) för att släppa taget om ältande och oro.
Vi avslutar dagen med gong- och klangmeditation i enkla avslappande vilande yogaspositioner (restorative yoga).
 
Vänligt Välkommen till Vänliga Villan i Edsbro.
 
Jag hoppas vi ses
 
//Tanja
 
 
Investering: Early-bird pris 890kr t.o.m 38 mars– sedan 990kr för hela dagen inkl hälsosshot, fika och lunch..Du som har yogaklippkort hos mig i Edsbro har 15% rabatt på event.
 
 
 
Om bokning via länken nedan skulle strula kan du anmäla dig till tanja@stressaav.nu OBS fyll då i namn, telefonnummer samt vilket event du är intresserad av.
 
Avbokningsregler: Du betalar när du bokar, anmälan är bindande men inte personlig, Har du svårt att betala hela summan mejla då till tanja@stressaav.nu så kommer överens om något. Vid avbokning senare än 2 veckor innan event debiteras hela summan. Självklart får du pengar tillbaka vid uppvisande av ex läkarintyg.
 
Om Tanja Dyredand: Nominerad till Årets Yogalärare. 2017 Tanja är holistisk yogalärare och kombinerar delar från olika yogaformer för att anpassa helt efter klass/event (cert. i yin yoga, kundalini, holiyoga, pranayama, yoga nidra) samt vipassana meditation teacher, mindfulness coach, skrattyogainstruktör och klangmassör i tibetanska klangskålar (Peter Hess).

DagRetreat ”Läkande Yoga & Minska Stress ” 16 juni

healing-yoga-tanja-dyredand

Söndag 16 juni 10:00-15.30, Vänliga Villan i Edsbro

Unna dig en skön söndag med tid bara för dig. Perfekt när hösten så här kickat igång och det är halvtid fram till jul. Det är dags att släppa på alla borden, måsten och istället välkomna ditt inre lugn. En ljuvlig dag som sker dels i tystnad. Här kan alla vara med oavsett nybörjare yoga, eller van yogi.

OBS begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Allt detta ingår:

  • Du välkomnas klockan 10:00 med en välgörande hälsoshot för inre harmoni. Här hälsar vi på varandra för att sedan fortsätta en del av dagen i tystnad.
  • I tystnad får du sedan uppleva en renande och rensande guidad mindful djupmeditation med ayurvediska oljor och vacker blom- och kristallmandala.
  • Vi fortsätter sedan med ett avstressande yogapass i mycket lugnt tempo där väl utvalda yogapositioner från yin yoga och restorative yoga varvas med yogisk djupandning (pranayama).
  • Här kan alla vara med och yoga oavsett dagsform, nybörjare och van yogi. Fokus är kroppens självläkning, återhämtning och att minska stress.
  • Den vegetariska sopplunchen serveras i avslappnande lounge och äts mindfully.
  • Efter lunchen guidas du i djupavslappnande meditation Yoga Nidra och får chansen att vila.
  • Lagom till mumsiga raw food-fikat bryter vi tystnaden och njuter av säsongens läckerheter tillsammans.
  • Vi avslutar dagsretreaten med ett avstressande och välgörande gongbad. Här fyller ljudvågor från gong och tibetanska klangskålar hela yogasalen. Ljudvågor och vibrationer som i forskning visat sig minska stress, balansera blockeringar och öka kroppens självläkning. Tillåt dig att göra din egna avstressande inre resa.
  • Innan hemfärd skålar vi i en hälsoshot.

Vänligt Välkommen till Vänliga Villan i Edsbro.

Jag hoppas vi ses

//Tanja

Investering: 890 kronor boka t.o.m 26 mars  sedan 990 krför hela dagen inkl fika och lunch.  Du som har yogaklippkort på Vänliga Villan har 15% rabatt på event.

Investering: 850 kronor early bird innan 9 september, sedan 990kr för hela dagen inkl fika och lunch.
Du som har yogaklippkort har 15% rabatt på event.

Avbokningsregler: Du betalar när du bokar, skulle detta vara svårt för dig mejlar du tanja@stressaav.nu så kan vi komma överens om betalningsplan. . Anmälan är bindande men inte personlig. Du kan boka åt fler än dig själv och skriver då antal.

. Bokning och anmälan sker via länken här->

Om bokning via länken nedan skulle strula kan du anmäla dig till tanja@stressaav.nu OBS fyll då i namn, telefonnummer samt vilket event du är intresserad av.