YOGA ONLINE soulflow

….INFO med anledning av Corona COVID-19 

Just nu är Vänliga Villan Yoga stängt pga förhindra ytterligare smittspridning på alla plan. Även om jag tidigare vidtagit alla åtgärder känner jag att jag inte vågar ha yogan öppen ännu. Personligen har jag även själv bakomliggande sjukdom och är i högriskzon och måste alltså isolera mig i karantän.

DÄRFÖR kommer jag nu erbjuda online yoga via gratis app ZOOM istället 🙂

Så smidigt att rulla ut mattan hemma och ändå yoga med mig. Perfekt också om du inte kunna komma på mina klasser i Edsbro ex 😀

YOGA ONLINE klasser har du 🙏💚

Yoga för alla nivåer. Både nybörjare och van yogi. Alla kan vara med

Tisdag Kväll: 19-20, Yin Yang Flow (vi startar i yang flöde + shaking och avslutar i yin och pranayama)

20.15-20.45 Guidad yoga Nidra avslappning.

Onsdag Lunchpaus: guidad, Yoga Nidra meditation 12-12.30

Torsdag: Morgon: 7-7.45 Shaking & Skratt yoga flow – Väck kropp med skratt och shaking.

Kväll: 19.30-20.30 Hormon balans yoga för bättre sömn. OBS ingen yoga kväll 29/4 pga Valborg Nästa torsdagsklass kvällstid är: 7 maj

Söndag Morgon 9-10 Mediyoga i flow Väck kropp. ( Lite tuffare flöde) Kväll: 19.30-20.30 Yin yoga minska stress.( Mkt lugn klass)

Hoppas du är med vore så fint att yoga ihop igen. Har ju inte kunnat köra ”business as usual” sedan vecka 9, då jag har bakomliggande sjukdom och är i riskgrupp. Så detta är min enda inkomstkälla nu. 🙏💚

Klippkort om du har på Vänliga Villan gäller eller så Swishar du donation minst 100kr till 0707915736 för yogaklass och minst 75kr för meditations-klass.

Du kör via gratis appen Zoom i telefon, läsplatta eller dator.

Så här gör du

  1. Boka plats via mejl till tanja@stressaav.nu obs alla måste boka plats SENAST 1 timme innan klass.
  2. Du får länk strax innan klass till din mejl du skickar bokning från. Obs kolla även spam.
  3. Du behöver i god tid innan klass ha laddat ned gratis appen Zoom och skapa konto i den. Det kostar inget. Här länk att ladda till dator: Här är länk att ladda ned till dator/läsplatta https://zoom.us/download Till telefon hittar du appen via din app-butik. Deras logo är blå med filmkamera på.
  4. Du som har klippkort på Vänliga Villan kan använda den.
  5. Du som inte har klippkort och swishar donation, skickar skärmdump på betalningen 🙂
  6. Ha yoga matta, filt, och om du har bolster ta med den annars funkar kuddar fint. . 💚 Hoppas verkligen många kommer med, det är så otroligt smidigt att köra online.

Tänk att livet får hitta nya vägar. Stängs en dörr öppnas en annan. Spännande också att kunna erbjuda FLER klasser än jag annars gjort på Vänliga Villan Yoga. Hoppas vi ses!