DagRetreat Yoga: Unna Dig minska stress 8 april

unna-dig-retreat-tanja-dyredand

 

unna-dig-event-8-april

 

Dagretreat ”Unna Dig – minska stress” Söndag 8 april 10:00-15.30, Vänliga Villan i Edsbro

Unna dig en skön söndag med tid bara för dig. Det är dags att släppa på alla borden, måsten och istället välkomna ditt inre lugn. En ljuvlig dag som sker dels i tystnad. Här kan alla vara med oavsett nybörjare yoga, eller van yogi.

OBS begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Platser kvar. BOKA nu men betala på eventet i april! 

Allt detta ingår:

  • Du välkomnas klockan 10:00 med en välgörande hälsosmoothie för inre harmoni. Här hälsar vi på varandra för att sedan fortsätta en del av dagen i tystnad.
  • I tystnad får du sedan uppleva en renande och rensande guidad mindful djupmeditation med ayurvediska oljor och vacker blom- och kristallmandala.
  • Vi fortsätter sedan med ett avstressande yogapass i mycket lugnt tempo där väl utvalda yogapositioner från yin yoga och restorative yoga varvas med yogisk djupandning (pranayama).
  • Här kan alla vara med och yoga oavsett dagsform, nybörjare och van yogi. Fokus är kroppens självläkning, återhämtning och att minska stress.
  • Den vegetariska lunchen, som både är laktos- och glutenfri, serveras i avslappnande loungen. Här guidas du genom alla maträtter och får njuta den medvetet närvarande, mindfully, i tystnad.
  • Efter lunchen guidas du i djupavslappnande meditation Yoga Nidra och får chansen att vila.
  • Lagom till mumsiga raw food-fikat bryter vi tystnaden och njuter av säsongens läckerheter tillsammans.
  • Vi avslutar dagsretreaten med ett avstressande och välgörande gongbad. Här fyller ljudvågor från gong och tibetanska klangskålar hela yogasalen. Ljudvågor och vibrationer som i forskning visat sig minska stress, balansera blockeringar och öka kroppens självläkning. Tillåt dig att göra din egna avstressande inre resa.
  • Innan hemfärd skålar vi i en hälsoshot och alla deltagare får en personlig gåva.

Vänligt Välkommen till Vänliga Villan i Edsbro.

Jag hoppas vi ses

//Tanja

Investering: Early-bird pris 890kr t.o.m 25 mars – sedan 990kr för hela dagen inkl fika och lunch, personlig gåva samt digital lathund.  Du som har yogaklippkort på Vänliga Villan har 15% rabatt på event. OBS du kan BOKA nu och BETALA på eventet i april. Säg till när du bokar i meddelandet att du vill göra så.

Din plats är bokad när du har betalt. Anmälan är bindande men inte personlig (du bestämmer antal). Bokning och anmälan sker via länken här->

Om bokning via länken nedan skulle strula kan du anmäla dig till tanja@stressaav.nu OBS fyll då i namn, telefonnummer samt vilket event du är intresserad av.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *