Träffa mig på Bosön 27-29 oktober KBK-Hälsocamp

tomglo-borde-finnas-allas-bucket-list-tanja-dyredand-boson-kbk-halsocamp

Wihuu. Kom och träffa mig den 27-29 oktober på KBK Hälsocamp på Bosön.

Det finns 3 platser kvar, ta chansen du kommer inte ångra dig. Sista anmälningsdag 20/9. Läs mer på www.kbkhälsocamp.se  Så in nu och knip någon sista plats!!!

Hoppas vi ses där.

Och vad ska jag hitta på till er då?

Jo…

Så här skriver KBK Hälsocamp! 

” Vi på KBK Hälsocamp är så glada att Tanja Dyredand vill vara med oss även denna gång.

Tanja är idag en holistisk yogalärare, meditationslärare och mindfulness coach inom stresshantering kommer att förgylla kbk med inspirerande föreläsning där hon väver in avstressande djupadning, yoga på stol och guidad mindfulness. Allt för att stärka kroppens självläkning och balans. Tanja ser alla deltagare och har tidigare lämnat avtryck i våra och i deltagarnas vardag.

”TomGlo borde finnas på allas bucket-list”
När tog du dig egentid att bara vara och inte göra något alls: att tomglo?
Tanja Dyredand, som själv gick in i väggen för fem år sedan, berättar om varför alla borde ’tomglo’ lite varje dag. Med nedstamp först i Tanjas egen livshistoria, guidas du sedan in i den senaste trenden inom stresshantering ’Konsten att inte göra något alls’ (The Art of Doing Nothing). Övningar som minskar stress, ökar ditt fokus, minskar ältande/oro, gör dig till en bättre problemlösare för att ta några exempel. Här får du helt släppa på all stress och guidas in i djupandning, yoga på stol och guidad mindfulness i spännande kombo. Övningar du sedan kan göra långt efter föreläsningstillfället. Det är dags att minska stress, ältande och oro. Istället är det dags att leva och hylla allt det fantastiska du är!

Läs mer om tanja på www.stressaav.nu
Följ insta: @mindfully_tanja
Youtube/Tanja Dyredandhttps://www.youtube.com/channel/UCpykzzQqtWJoEFDlFuMw3xg

kramaste

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *