Författare Tanja Dyredand,  Hälsa & Livsstil,  Skönhet

Beauty & Nails by Luisa – BÄSTA medicinska fotvården i Stockholm

JAG skämtar inte – detta är STOCKHOLMS bästa medicinska fotvårdsexpertBeauty & Nails by Luisa. INGEN kan fötter och fotvård som Luisa. Det värsta som finns är fötter som värker (!) TRO mig gammal ballett/dansare (innan yogan) så jag vet hur mycket värk i fötter kan göra för allmänna känslan.

Luisa är så proffsig och omhändertagande. Perfekt för alla typer av fotbesvär men även om du bara vill UNNA dig att bli omhändertagen.

Förutom att Luisa har över 20 års erfarenhet, är dipl. medicinsk fotvård kan du fixa 3D bryn, manikyr, rynkbehandlingar, fillers, botox, lyft, fix och glow för kropp och själ. Luisa gör även hembesök!

Det finns tider kvar om du vill piffa dig inför jul/nyår och starta 2020 på härligt sätt. Kolla in hennes sida här–

OBS jag får alltså inte betalt för att säga detta utan min vurm för Luisa och hennes proffsighet kommer från HJÄRTAT <3