Astrologi,  Författare Tanja Dyredand,  magipodden

HOROSKOP MAJ 2021 Alla stjärntecken

HOROSKOP ALLA #stjärntecken MAJ 2021 och allmänt med planeterna. Nu välkomnar vi MAJ, Nu är solen i Oxens tecken, grattis alla Oxar, nu handlar det om chill och livsnjutning. 8 maj går Venus ini Tvillingarna så här längtar vi efter tvåsamhet. Nymåne 11-12 maj i Oxen får känslorna att svalla liksom när expansiva Jupiter entrar Fiskarnas känsliga tecken blir det utveckling, expansion, nå sina drömmar och få healing. Saturnus i retrograd den 26 maj och du kan börja fundera över livsväg. Fullmåne och även total månförmörkelse i Skytten (1a i eclipstiden) gör att det blir skjuts på saker, och det kan hända med snabb fart. Att sedan månaden avslutas med Merkurius i retrograd (från 29 april till 22 juni) gör saker lite extra spännande!

Välkommen att Perfekt att njuta av maj månads horoskop. Och vet du mer om ditt #horoskop #astro, ex var du har accendent/rising star, måne osv så kan du lyssna på de stjärntecken också för mer komplett vägledning. #Horoskop av Tanja Dyredand

Prenumerera gärna så får du klipp när de kommer ut! #magipodden

Hoppas du blir inspirerad. KRAM Tanja och Eva

Om Tanja och Eva.Tanja Dyredand är författare till boken SkrattaPausa, yogalärare, cert. medium och initierad Shaman. Eva Danneker äger Vattumannen bokförlag och bokbutik och är chefredaktör för Tidningen Inspire.

Music creds:

Intro music: ”Magic You Are” Sweet Dish remix (solfeggio 432 Hz, Forest treasure, beat by Dan Hening Arpy )