Må bra helg Green Hotel Yoga & Skratt 30/4

Följa med på riktig må bra helg 30 april – 2 maj 2021- det blir skön yoga, glädje och mindfulness walks i vackra tällberg, Dalarna

Platser kvar så passa på att boka och säkra din plats nu.

OBS mycket begränsat antal platser pga rådande situation och vi är safe och håller avstånd. Så passa på att boka snarast.

Läs mer och boka här

MÅ BRAHELG – YOGA & SKIDÅKNING

”Min mission är att sprida ljus och livsglädje genom allt jag gör, samtidigt som jag hoppas kunna inspirera till mer hållbar holistisk och själslig hälsa. Med nedstamp i min egen tillfrisknad efter stroke. Jag skrattar, pausar, yogar och lever. Så tacksam för det. Jag hoppas jag kan inspirera dig till en mer stressfri livsstil. Kom ihåg: DU är huvudpersonen i ditt liv och du är FANTASTISK!” – Tanja Dyredand – läs mer om Tanja här

5-7 februari – kombinera skidåkning, avstressande yoga och mindful meditation. Tanja Dyredand – författare, certifierad yogalärare och mindfulness coach – kommer till Green Hotel. Tanja erbjuder individanpassade yogaklasser, morning walk, föreläsningar och meditation. Green Hotel erbjuder god och anpassad mat, poolhäng, brasa i lobbyn, mysiga rum… Du kommer att skratta mycket och lära dig vilka livsmedel som gör dig glad!

En underbar julklapp! Begränsat antal platser, för din trygghet och säkerhet. Skynda att boka! Vi gör ett fint paket om du vill ge som julklapp!

Vi har gjort ett färdigt paket- där allt ingår.

Fredag 5 februari
Ankomst och incheckning från 15.00. Goodiebag från Tanja väntar på ditt rum…
18.00 Välkomsthälsning och god dryck
18.30 Föreläsning Från stroke till skratt. Tanja inleder helgen med berättelsen om sin resa, grunden till hennes bok ”Från stroke till skratt”. Du får användbara nycklar till enklare vardagspauser för mer glädje – mindre smärta och hjärntrötthet.
19.30 Mindful drink och efterföljande middag

Lördag 6 februari
08.00 Sunshine yoga – vi välkomnar kroppen med ett härligt terapeutiskt yogapass.
Frukost
10.00 Föreläsning Hitta din skrattkropp. Välkomna mer glädje i livet och boosta dig inifrån och ut. Övningar för att få mer glädje.
11.00 Egen tid. Skidåkning, promenad eller bara vara.
13.00 Lunch
14.00 Self-love yoga (1,5h) sträck ut, njut och andas. Avslutas med guidad ”Yoga Nidra” till klangskålars toner.
16.00 Snack och god dryck vid poolen
18.30 Mindful drink och efterföljande middag

Söndag 7 februari
08.00 Thankful morning walk. Vi njuter i tystnad av Tällberg och morgonen. Tema: tacksamhet.
Frukost
10.00 Föreläsning Från hjärta till hjärna. Om att minska ältande/oro och bryta gamla programmeringar för att lyssna in hjärtats viktiga vägledning.
11.00 Yoga, skratta & njut. Vi avrundar helgen med härligt yogapass där vi kombinerar terapeutisk yoga i flow med shaking och skrattets läkande effekt.
12.30 Mindful lunch och avslutning

Pris per person i dubbelrum från 4 300:- (enkelrum 4600:-)