Magisk kväll 18-21 med Attraktionslagen 28/1 kom!

 

Ikväll 28/1 blir det event #2 med Magisk kväll med Attraktionslagen. Det finns fortfarande någon plats kvar och vill du knipa den är det bara att mejla till tanja@stressaav.nu.

Här info om kvällen

Vad vill du ha mer av 2018? Vad drömmer du om? Vad är viktigt för dig om du fick önska dig vad som helst?
Nu har du chansen att komma på ett riktigt magisk kväll söndagen den 28/1. Fylld av inspiration, glädje och viktiga verktyg på hur du kan attrahera ditt drömliv! 
OBS – det finns platser kvar boka nu – betala på söndag!
 
Under kvällen bjuds du på
* Föreläsning och teoretisk information om Attraktionslagen (laws of attraction), historisk tillbakablick och förståelse för hur lagen fungerar.
* Guidad meditation för att öppna kreativitet.
* Hjälp och verktyg att komma igång med en visionboard på plats. 
* Guidad meditation för att ytterligare stärka dina affirmationer och din visionboard.
*Tacksamhet och plan.
* Vegansk Go-fika (nötfri, mjölkfri, glutenfri) och inspirerande mingel i pausen.
* En liten personlig affirmations-gåva.
.
Din investering:  500kr för hela kvällen. Du kan boka nu och betala sen! Du som har yoga-klippkort hos mig på Vänliga Villan eller Yoga i Knutby har 15% rabatt på eventet! 
OBS mycket begränsat antal platser (bara 12 platser) så boka direkt, först till kvarn gäller. Bokning är bindande men ej personlig. 
När söndagen den 28/1: 18.00 – 21:00
Var: Vänliga Villan i Edsbro, ligger utmed väg 282 mellan Edsbro och Knutby. Liten skylt Yoga står ute vid vägkanten.
Vad: Magisk kväll med Attraktionslagen
   
Attraktionslagen, laws of attraction, lagen om attraktion är vår universella fantastiska lag om att allt vi sänder ut skapas och får vi tillbaka. Att bli medveten om den gör också att du själv kan börja smida och skapa din egen framgång!
LoA en mycket gammal och universell lag
Kanske känner du igen den från filmen och boken The Secret. Denna lag är dock mycket äldre än så och beskrivs redan slutet av 1800-talet och i början av 1900-talet i bland annat ”The Master Key system” (Charles F.Haanel) och senare även av paret Jerry & Esther Hicks. Också Michael J. Losier och Rhonde Byrne har pratat om The Laws of Attraction långt innan The Secret fick sitt internationella genombrott.
En universell lag som alltid fungerar!