Platser kvar till MAGISK kväll med Attraktionslagen 25/9

 

Imorgon håller jag en riktig ”Boost-kurs” i Attraktionslagen (The Secret) om hur du kan attrahera ditt drömliv. OCH det finns platser kvar. Boka via länken här— 🙂  Boka nu betala imorgon. Detta är verkligen en riktig pepp-kväll och du börjar göra din VisionBoard!

Vad vill du ha mer av in i ditt liv? Vad drömmer du om? Kom och attrahera ditt drömliv

Vad är viktigt för dig om du fick önska dig vad som helst?

Denna kväll är fylld av inspiration, glädje och viktiga verktyg på hur du kan attrahera allt det du drömmer om in i ditt liv. Kom och boosta dig inför hösten Detta event är verkligen magiskt och fungerar! 

Allt detta ingår under kvällen

* Föreläsning och teoretisk information om Attraktionslagen (laws of attraction), historisk tillbakablick och förståelse för hur lagen fungerar.
* Guidad meditation för att öka kreativitet/öppna upp.
* Hjälp och verktyg att komma igång med en visionboard på plats.
* Guidad meditation för att ytterligare stärka dina affirmationer och din visionboard.
*Tacksamhet och en plan.
* Vegansk Go-fika (nötfri, mjölkfri, glutenfri) och inspirerande mingel i pausen.
* En liten personlig affirmations-gåva.

Din investering:  500kr för hela kvällen. Du kan boka nu och betala sen! Du som har yoga-klippkort hos mig på Vänliga Villan eller Yoga i Knutby har 15% rabatt på eventet!

När tisdagen den 25/9: 18.00 – 21:00
Var: Vänliga Villan i Edsbro, ligger utmed väg 282 mellan Edsbro och Knutby.
Vad: Magisk kväll med Attraktionslagen

Attraktionslagen, laws of attraction, lagen om attraktion är vår universella fantastiska lag om att allt vi sänder ut skapas och får vi tillbaka. Att bli medveten om den gör också att du själv kan börja smida och skapa din egen framgång!
LoA en mycket gammal och universell lag
Kanske känner du igen den från filmen och boken The Secret. Denna lag är dock mycket äldre än så och beskrivs redan slutet av 1800-talet och i början av 1900-talet i bland annat ”The Master Key system” (Charles F.Haanel) och senare även av paret Jerry & Esther Hicks. Också Michael J. Losier och Rhonde Byrne har pratat om The Laws of Attraction långt innan The Secret fick sitt internationella genombrott.
En universell lag som alltid fungerar!