Tror du på spöken? spökjakt på Wenngarn

Tror du på spöken? Kanske varit med om något som inte går att förklara?

Enligt folktraditon är Alla Helgons Dag, (dvs i år lördagen den 31 oktober) den dagen då hinnan mellan andevärlden och vår värld är som tunnast. Det är alltså nu vi kan få besök eller känna av de som gått till andra sidan extra mycket.

Därför tänkte jag kicka igång en ny Youtube-serie;  ”Rock Spirit” där jag djupdyker ned bland spökerier, andevärlden, intervjuer medium, sierska, reder ut begrepp osv. Här är del 1 av fem då vi går på spökjakt på Wenngarn Slott som visat sig vara hemsökt. Till vår hjälp har vi historiker Christopher Scott. FILM FILM 

Vad tror du? Finns spöken? Har du varit med om ngt konstigt?

Skriva gärna kommentar här

eller mejla till tanja@stressaav.nu om vad du tycker….

Har du frågor till ett medium är du också välkommen att skicka dem. Nästa avsnitt blir fredagen den 13e och då ska jag träffa ett otroligt spännande medium. Mer om det inom kort.

Personligen är jag övertygad om att det finns saker vi inte kan förklara omkring oss. Har sedan barnsben själv både kunnat se, höra och känna kontakt. Så spännande!

//Tanja

 

2 Comments

 1. Dann Lundberg

  Halloj Tanja! Javisst finns det spöken! Eller som jag föredrar att kalla dem ”Dem som har tagit nästa steg i livet”. Jag har varit med om många speciella och spännande händelser. En av mina händelser var att jag sett mycket starka ljusfenomen inomhus där inga av dem andra som var med såg att det lyste det absolut renaste och starkaste ljus jag sett någonsin. Det finns även flertalet andra fina fenomen jag skulle kunna berätta om och skulle du vilja veta mer om dem, ja varför inte intervjua mig till fredag den 13:e, vilket i övrigt är min turdag! Kram Danne

  Reply
  1. admin (Post author)

   Oh härligt Danne. TACK att delar med dig av dina upplevelser. JA – nu är det inbokat med ett medium till den 13e men det finns säkert öppningar till andra intervjuer 😀 KRAM och ha det bäst!

   Reply

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *