Event

10 år sedan – tack Joakim min älskade

Alla kärlekshistorier är fantastiska men min favorit är vår. Att älska och bli älskad är ett av livets skatter. Livet är kort och du vet aldrig vad som väntar. Stilla dig därför aldrig med medelmåtta, det finns alltiden äkta själsfrende där utesom du älskar lika högt som älskar dig tillbaka.
Älskade Joakim Dyredand du är den personen. I vår kärlek finns inte lagom eller medelmåtta. Vi är. Vi lever, upp och ibland ned, ibland uppochned haha. Viktigast är att vi kan skratta ihop, gråta ihop, stötta, vila, tillåta, släppa taget. Inte stanna upp utan ständigt utvecklas. Tack. Så tacksam att jag för 10 år sedan sa JA till ditt filmiskt romantiska frieri i Bryssel @dyredand
Tack att du finns i mitt liv. Min bästa vän, älskare och allt där mitt emellan. Vi har gått igenom eld, vatten, stormar och total lycka.

Tack livet. Tack.
Ta hand om varandra och kom ihåg att säga till dem du älskar att du älskar dem <3 Ha en fin fredag, Kramasté