Min Story

Vi döttrar av jord, systrar av vind, mödrar av vatten och gudinnor av eld 🔥

Allt handlar om balans och inre läkning. Att möta sig själv så som man är. Att alla känslor är ok. Låt det storma när det stormar. Låt det dansa ett leende när det vill. Tillåt dig att omfamna dig så som du är. Du är tillräcklig. Du gör tillräckligt. För att sedan landa och hitta tacksamhet i det. Personligen är jag tacksam. Tacksam att jag ens är här.

För ca 7 år sedan gick jag in i väggen, fick efter mångårig stress, duktiga flickan-syndrom, prestige och tävlan– utan att lyssna in kropp eller sinne, till slut, hjärtflimmer och en stroke. Skratt till stillsam, funktionell och terapuetisk yoga tillsammans med guidade meditationer blev min läkning. Och gav mig livslusten tillbaka från att bara existera till att vilja leva. Jag bestämde mig för att jag om jag en dag blev tillräckligt stark igen, skulle jag utbilda om mig och viga mitt liv till att hjälpa andra.

Här jag nu. Tacksam att jag lever och har som högsta önskan att inspirera dig till att förstå att du är huvudpersonen i ditt liv. Att du är din egen kreatör och att upptäcka allt det magiska omkring dig. Att du är tillräcklig. Din kropp är tillräcklig. du är fantastisk. Du är MAGI.

Idag lever jag fullt ut den holistiska och shamanska vägen, i samklang och harmoni med mig själv, naturen och allt omkring mig. Jag väljer bort samhällets strävan/tävlan/egots väg med sociala föreställningar, rädslor och präglingar. Istället hedrar jag och respekterar mig själv, andra och allt levande i en livsväv som är hållbar, vänlig och naturlig. Att se det lilla och det stora omkring mig. Öppna upp för de mediala förmågor jag haft sedan barnsben och hjälpa andra. Allt är MAGISKT och att vi alla är magi.

Jag är idag stolt certifierad yogalärare & meditationslärare (TM), mindfulness coach inom stresshantering, gong- & klangskålsinstruktör, reiki master och skrattyogainstruktör. ​ Förutom det även cert. medium/healer (SNU, spiritual/intuitive) enligt engelsk 2-årig utbildningsmodell, initierad Shaman och Ho’oponopono healing practioner. Jag driver min egen yogastudio Vänliga Villan i Edsbro, håller föreläsningar och event över hela Sverige och världen, coachar privat PT-yoga samt på företag och driver min Youtubekanal, samt ger medial vägledning. Nu är jag aktuell med boken ”Skratta & Pausa” och uppmärksammade #magipodden

Jag andas. Och lev