Min Story

Vi döttrar av jord, systrar av vind, mödrar av vatten och gudinnor av eld, systrar, bröder och seed keepers i fyra vädersträck🔥

Allt handlar om balans och inre läkning. Att möta sig själv så som man är. Att alla känslor är ok. Låt det storma när det stormar. Låt det dansa ett leende när det vill. Tillåt dig att omfamna dig så som du är. Du är tillräcklig. Du gör tillräckligt. För att sedan landa och hitta tacksamhet i det. Personligen är jag tacksam. Tacksam att jag ens är här.

För ca 12 år sedan gick jag in i väggen, fick efter mångårig stress, duktiga flickan-syndrom, prestige och tävlan– utan att lyssna in kropp eller sinne gick jag till slut in i väggen. Skratt till stillsam, funktionell och terapuetisk yoga tillsammans med Reiki, samt guidade meditationer och andliga själsresor blev min räddning. Och gav mig livslusten tillbaka från att bara existera till att vilja leva. Jag bestämde mig för att jag om jag en dag blev tillräckligt stark igen, skulle jag utbilda om mig och viga mitt liv till att inspirera andra.

Här jag nu. Tacksam att jag lever och har som högsta önskan att inspirera dig till att förstå att du är huvudpersonen i ditt liv. Att du är din egen kreatör, som kan skapa ditt eget liv, och att upptäcka allt det magiska omkring dig. Att du är tillräcklig. Din kropp är tillräcklig. du är fantastisk. Du är MAGI.

Idag lever jag fullt ut i samklang och harmoni med mig själv, naturen, stjärnorna, månens kraft och allt omkring mig. Jag väljer bort samhällets strävan/tävlan/egots väg med sociala föreställningar, rädslor och präglingar. Istället hedrar jag och respekterar mig själv, andra och allt levande i en livsväv som är hållbar, vänlig och naturlig. Jag älskar vetenskap och är en vetgirig person i grunden, varför jag ifrågasätter ALLT, samt läser enormt mycket forskning om vårt sinne, vår hjärna och även det som idag för många ”är orgreppbart”. Jag försöker varje dag påminna mig själv om att se det lilla och det stora omkring mig. Allt är MAGISKT och att vi alla är magi.

Jag vandrar den shamanska vägen som initierad shaman, som Starseed Lightworker/Seed keeper, och navigerar med astrologi och i naturens nära växlingar. Förvaltar visdom och använder den att inspirera fler till att ta hand om sin själ och komma i kontakt med sin blueprint (högre visdom, själsgåvor och livskall) via Akasha-arkiven och din själsliga ursprung.

Jag är även idag stolt certifierad yogalärare & meditationslärare (TM), mindfulness coach inom stresshantering, cert. astrolog men även studerat astronomi, gong- & klangskålsinstruktör, reiki master level-2 och skrattyogainstruktör. ​ Förutom det även cert. spirituell medium/healer (SNU England) enligt engelsk 2-årig utbildningsmodell, certifierad astrolog, numerolog och Ho’oponopono healing practioner. Jag driver min egen studio Vänliga Villan i Edsbro samt håller föreläsningar och event över hela Sverige samt världen, coachar privat PT-yoga samt på företag och driver min Youtubekanal, samt ger medial vägledning. Nu är jag aktuell med boken ”Starseed Bliss – meditera med Stjärnorna” och ”Magi för Själen” och uppmärksammade #magipodden och även numera stolt profil i Tidningen Nära samt NY astrolog på Daisy Beauty Magazine.

Jag andas. Och lever. Tack. Tack livet för det!