Min Story

Allt handlar om balans och inre läkning. Att möta sig själv så som man är. Att alla känslor är ok. Låt det storma när det stormar. Låt det dansa ett leende när det vill. Tillåt dig att omfamna dig så som du är. Du är tillräcklig. Du gör tillräckligt. För att sedan landa och hitta tacksamhet i det. Personligen är jag tacksam. Tacksam att jag ens är här.

För 6.5 år sedan gick jag in i väggen, fick efter mångårig stress en stroke. Skratt till stillsam, funktionell och terapuetisk yoga tillsammans med guidade meditationer blev min läkning. Och gav mig livslusten tillbaka från att bara existera till att vilja leva. Jag bestämde mig för att jag om jag en dag blev tillräckligt stark igen, skulle jag utbilda om mig och viga mitt liv till att hjälpa andra.

Här jag nu. Certifierad yogalärare & meditationslärare (TM), mindfulness coach inom stresshantering, gong- & klangskålsinstruktör, reiki master och skrattyogainstruktör. ​ Förutom det även cert. medium/healer (SNU, spiritual/intuitive) enligt engelsk 2-årig utbildningsmodell via internationella mediet Jeff Jones. Jag driver min egen yogastudio Vänliga Villan i Edsbro, håller föreläsningar och event över hela Sverige och världen, coachar privat PT-yoga samt på företag och driver min Youtubekanal, samt ger medial vägledning. Nu är jag aktuell med boken ”Skratta & Pausa”.