ACTIWAY

actiway-friskvard-tanja-dyredand-stressaav-vanliga-villan-yoga-edsbro

 

Stressa Av /Vänliga Villan Yoga är nu registrerad som leverantör på Actiway och kan ta emot friskvårdscheckar som är kopplat till dem.

Du som via företaget eller din organisation får friskvård via Actiway är nu välkommen att ha din friskvård här hos mig och Vänliga Villan i Edsbro.

Så stolt och tacksam över detta. Hoppas vi ses här i Sveriges Vänligaste Villa…

Friskvård & prisbild för  Actiway anslutna

YOGA drop-in-klasser

Klasser som är öppna för alla: MediYoga, guidad meditation Yoga Nidra, Yin Yoga, guidad Gongbad & klangmeditation. Här finns Drop-in-schema för höst 2018

Investering: 10-klippkort pris 1050 KR för Actiway.

Klippkortet är giltigt 1 år från att det tecknas och kan användas på alla yogaklasser. Klippkort ger också 15% rabatt på övriga event/föreläsningar samt coaching/behandlingar på Vänliga Villan.

PT-Yoga

Privat anpassad yoga efter dig. Första gången är på 1,5 timme då ingår privat genomgång av din dagsform 650kr. Pris sedan per tillfälle, om 60 minuter, är 450kr om du bokar 10 tillfällen. 550kr per tillfälle om du bokar 5 tillfällen.

SkrattYoga 

Skrattyoga är ett lustfyllt sätt att öka gemenskap i en grupp, öka kreativitet, öka fokus, boosta må-bra-hormoner och minska stress. Vid bokning av skrattyoga åker cert. skrattyogainstruktör till företag/organisation/fest eller dylikt. Prisbild varierar gällande storlek på grupp och tidsomfattning på klassen. Det kan röra sig om allt från 150kr/person till 250kr/person. Här kan även företag/organisation få mängdrabatt. För mer info prisbild/bokning kontakta direkt tanja@stressaav.nu

Privat YOGA-klass/kurs

OM ni är minst 5 personer och vill boka privat yogaklass/yogakurs, kommer vi överens om prisbild, beroende på omfattning antal och om ni har yoga hos oss på Vänliga Villan eller i annan lokal. Mejla tanja@stressaav.nu för bokningsinfo och prisbild.

Mindfulness coaching

Mindfulness är ett fungerande sätt att öka sin närvaro, minska stress, öka fokus och kreativitet. Mindfulness har även visat sig fungera för att bryta vanor/ovanor, stötta vid mental trötthet, utbrändhet. Vi utgår från dig och dina behov för att sedan varva med andningsövningar, reflektionsövningar, meditation och mindful yoga. Både för privat coaching, samt coaching på företag/organisationer. Upplägg samt omfattning enligt ö.k och personligt för varje uppdrag.

Investering: 930kr per tillfälle. 870 kr per tillfälle om man bokar 10 tillfällen.

Stresshantering coaching

Stress är något många har omkring sig och  att drabbas av inre och yttre stress påverkar även allmäntillstånd, såväl fysiskt som mentalt. Om du kommer till oss för stresshantering utgår vi helt från dig och din situation på ett tryggt sätt. Vi hittar coaching där vi kombinerar avstressande övningar från kbt (kognitiv beteendeterapi, mbsr (mindfulness based stress reduction), guidad meditation, djupandning, mindful yoga med mera. Vi utför privat coaching, samt coaching på företag/organisationer. Upplägg samt omfattning enligt ö.k och personligt för varje uppdrag.

Investering: 930kr per tillfälle. 870 kr per tillfälle om man bokar 10 tillfällen.

Avslappningsmassage Sound detox/klangskålar/gong

Tonerna av klangskålar och gong har använts i tusentals år för att ge avslappnande massage med. Skålarna placeras på och utanför kroppen, där du fullt påklädd sedan får njuta av ljud och vibrationerna av skålarna när terapeuten slår på dem på olika sätt.

Investering: 60 minuter 680kr

Reiki Healing

Flertal har mycket stress i sin livssituation och upplever mental trötthet. Reiki healing, som har sin ursprung i Japan och rötter från  Tibet, är en balanserande avslappningsform som använts i tusentals år. Många finner det avslappnande att utan att prestera, få ta emot reiki healing. Detta är en mycket stillsam, mjuk och effektiv behandlingsform som balanserar kroppens energisystem, minskar stress, ökar balans och ger harmoni. Alltid med kläderna på. Reiki är numera godkänd som rehabiliterande friskvård enligt Skatteverket.

Investering: 60 minuter 700 kr

Det går också utmärkt att boka Reiki Healing på distans. Vid bokning ange om du vill ha healing på distans. För distanshealing kommer vi överens om prisbild.