Stjärnsjälar Starseed Bliss NY BOK

NY bok släppt: Starseed Bliss Stjärnsjäl Meditera med Stjärnorna

 Min nya bok är släppt! STJÄRNsjäl, Starseed Bliss ~ Meditera med stjärnorna 

OMG  nu kommer tårarna. Min nya bok ” Stjärnsjälar ~ Starseed Bliss ~ Meditera med stjärnorna ~☆ ~ har släppts idag som ljudbok! Så tacksam. Så galet att texter & meditationer jag jobbat med så länge nu får hitta hem till dig 

Hoppas innerligt du riktigt känner all omtanke och värme och kärlek bakom dessa meditationer. Boken denna gång är en ljudbok med 9 väl utvalda kapitel. Kapitel 1 är introduktion som är lite längre där jag berättar om inspiration till meditationerna. Inspiration kommer från Stjärnorna, stjärnkonstellationer såsom Orion, Sirius, Vega, Lyran, Arcturus, Pleijaderna, Mintaka mfl, Atöamtis, Akasha krönikan, Starseed, Stjärnsjälar men även från mystiken gamla Egypten, Mesopotanien, Påskön, Mayafolket mfl.

Mångårig visdom som nu hittar till dig via meditationer. 8 kapitel är guidade meditationer som du kan lyssna på en och en. Kanske hittar du en favorit.

Hoppas innerligt du kommer att gilla boken och att den ger dig vertikalt till din vardagu gå gärna in och recensera på den plattform du lyssnar på ljudboken på.

Hör av dig till mig på dm eller mejl om du vill. Vore så fint att höra vad DU tycker då du varit i fokus när texterna blev till. Den finns där ljudböcker finns!!! Är så tacksam. Tack livet.

Tack också min förlagskontakt Jimmy Lava förlag . Bästa Jonas på @soundvisionstudiont i Norrtälje i Norrtälje som stöttat och guidat i studion. Tack BOOKEA för slut-prod! Tack Olivia Egge för snyggaste omslaget och pressbilder Alltså. Så tacksam.

Dessa texter har jag jobbat med i över 11 år och nu förmedlas de äntligen vidare. Ooooh Har just också landat hemma efter magisk retreat med så mycket kärlek. Är tacksam. Tack tack tack!

Kram & blessings // Tanja