Träffa mig 2022

Året 2022, vi välkomnar dig. Här kan du träffa mig under våren 2022. OBS detta fylls på kontinuerligt.

 • 26-27 mars STOCKHOLM: Harmoni Expo mässan i Solnahallen

Mässan kommer bli av nu när allt öppnar! NU kan du boka biljett här

Jag öppnar hela mässan klockan 11:00 på scen och ger guidad beskydd för din dag! Båda två dagar alltså kl 11:00 på scen. KOM!

 • 1-2 April Spökjakt KRYSSNING Silja Line

Jag kommer att finnas med min bok & signering på plats under 1-2 april på Spökjakt Kryssning Silja Line. Det finns ännu lite platser kvar, det blir seanser, föreläsningar och annat skoj på plats. Här länk till bokning

 • 5 april UPPSALA: Författarkväll & Signering Akademibokhandeln Uppsala

GRATIS EVENT, men Du behöver boka plats. Du bokar din plats via länken här. och KOM! Hoppas innerligt vi ses i Uppsala i april! 5 april

Författarkväll & Signering Akademibokhandeln Uppsala Den 5 april kan du träffa mig på Akademibokhandeln i Uppsala för signering och Författarkväll ”Stärk ditt inre” . Jag bjuder även på horoskop + reading på plats.

 • 21-22 maj ENKÖPING: Spirituella mässan i Enköping

Jag kommer att öppna hela mässan från stora scen kl 11:00 samt signera min bok Magi för Själen och Min Magiska Kalender som jag fyller med REiki genom unik ceremoni. En härlig mässa för body, mind & spirit i vackra Enköping. Utställare, föreläsningar, seanser, behandlingar och annat. BOKA genast in detta datum och så ses vi där!

 • 27-29 maj DALARNA: Tjejhelg Yoga, Hormonbalans & Healing på Dalecarlia Spa.

Vi välkomnar våren med magisk tjejhelg. Yogar, guidade meditationer och mindfulness morgon och kväll, sedan egen-tid att njuta av vackra Tällberg och SIljan, Dalecarlias Spa och omgivning.

Detta är för ALLA nivåer. Pris inkl. frukost, lunch, 3-rätters middag samt alla klasser och underbart boende. Tid för spa, behandlingar och reflektion. En härlig helg för systerskap och gemenskap, skratt och glädje. En riktig unna-helg. Mer info och bokning här!

 • NY BOK Släpps! 30 MAJ släpps min nya bok ”Meditera med Stjärnorna – Starseed Bliss” Wihuu.
 • 17-19 Juni HÖGA KUSTEN/SKULEBERGET.

Yoga och guidad meditation. TId och plats kommer!

 • DALA sportbilsfestival Tällberg Dalarna 29juni -3juli

Sportbilsfantast. Detta är en helg genast att boka in. I år börjar vi redan onsdag den 29 juni om du vill komma och njuta lite extra länge av härlig omgivning och pittoreska Dalarna. Onsdag har vi tema ”landa i Dalarna och sedan blir det härliga dagar med njutningsfull mat, underhållning, möjlighet att tälja din egen Dalahäst, ölprovning med Dala bryggeri och morgon-stretch med mig! Lördag är det stora FESTIVALdagen och sportbilarna visas upp i magiska LEKSAND. Middag, underhållning av Kalle & Veronica Moraeus och härlig stämning. Vi bor på magiska Klockaregården. BOKA genast in detta, begränsat antal platser så först till kvarn gäller! .

Arrangör är proffsiga Drivers Academy och du hittar mer info hittar du här—>

TACK Veronica & Jojje för förtroendet att hålla morgon-stretch!

* 4-17 juli Tennisveckorna i Båstad. Här hittar vi lite spännande magi. Återkommer snart med mer info

 • 30-31 juli Magisk Marknad/ Orsa

Älskade Orsa nu ses vi igen! Kom på Magisk Marknad, där vi i två dagar njuter av allt för kropp och själ på Orsa hembygdsgård. Konst, hantverk, smycken, men även storytelling om sägner, myter och magi. Jag kommer att finnas på plats, i Temple of Trees som en av prästinnorna under två ceremonier och den stora kvällsceremonin samt med min bok Magi för Själen! Tack bästa Carina Solöga!

 • 1-7 augusti Stockholm PRIDE
 • Jag kommer att bjuda på lite spännande magi under PRIDE 🙂 så håll utkik!

 • 7-14 augusti Medeltidveckan i Visby/Gotland VIsby vi ses på Medeltidsveckan då jag håller trumresa för att möta ditt kraftdjur & siar i runor! Tema är Fantasy! www.medeltidsveckan.se

 • 20 Aug Conscious minds Day Festival Stockholm – återkommer snart med mer info 🙂 !
 • 30 aug-4 september VÄSTERVIK: Sportbilsdagen Västervik

Sportbilsfantast nu är det dags att ses i Västervik. Redan torsdagen 30 augusti njuta av att ”landa i Tjust” med ölprovning och andra härliga aktiviteter. På fredag morgon kan du sträcka ut med mig i morgon-stretch, det blir Kulbacken, ljusstöperi, middag, musikquiz och annat härligt. Lördag är FESTIVALDAG och HAMNFESTIVAL med race, festligheter och mängder med läckra bilar! Kvällen avnjuts med middag och underhållning, musikshow och mycket mer. OBS mycket begränsat antal platser och först till kvarn gäller!

Arrangör är proffsiga Drivers Academy och du hittar mer info hittar du här—>

TACK Veronica & Jojje för förtroendet att hålla morgon-stretch!

 • 21-25 September SPANIEN Calpe, Gudinne retreat

Awaken your inner DIVINE Goddess. Yoga, guidad meditation, reiki: klasser morgon & kväll, resten egentid och möjlighet till magiska utflykter, spa, bad, sol, återhämtning & reflektion. För alla nivåer. OBS mycket begränsat antal platser. Mer info & bokning här.

 • 30 sept – 2 oktober DALARNA: Måbrahelg Yoga & skogsbad på Green Hotel

Kom och NJUT av en måbra-helg och ladda batterier inför din höst/vinter. Yoga, guidad skogsbad, workshop och meditationer:klasser morgon och kväll, resten tid för återhämtning, vandring, att njuta av spa eller att bara vara! OBS begränsat antal platser först till kvarn gäller. Mer info & bokning här:

 • 16-17 oktober NÄRA ANDLIG kryssning håller uppe på scen två framträdanden: kristall-reiki-healing & shamansk trumresa möt ditt kraftdjur!

NJUT av kryssning med tidningen NÄRA och dess profiler. Jag kommer att hålla Starseed HEALING session på scen som NÄRAs nya profil. Har också min bok för signering på plats. Det blir också föreläsningar, seanser, healing, readings och mycket mer. OBS begränsat antal platser. MER info & boka plats här

 • 29-30 Oktober STOCKHOLM. Harmoni Expo i Solnahallen

Underbart att ses igen för bästa mässan Harmoni-Expo. Jag återkommer om tider när jag är på scen samt en höst-workshop Starseed-Bliss för att få kontakt med dina guider