Träffa mig 2022

Året 2022, vi välkomnar dig. Här kan du träffa mig under våren 2022. OBS detta fylls på kontinuerligt.

 • NY BOK Släpps! 30 MAJ släpps min nya bok ”Meditera med Stjärnorna – Starseed Bliss” Wihuu. en finns där ljudböcker finns. Läs mer här–>
 • DALA sportbilsfestival Tällberg Dalarna 29juni -3juli

Sportbilsfantast. Detta är en helg genast att boka in. I år börjar vi redan onsdag den 29 juni om du vill komma och njuta lite extra länge av härlig omgivning och pittoreska Dalarna. Onsdag har vi tema ”landa i Dalarna och sedan blir det härliga dagar med njutningsfull mat, underhållning, möjlighet att tälja din egen Dalahäst, ölprovning med Dala bryggeri och morgon-stretch med mig! Lördag är det stora FESTIVALdagen och sportbilarna visas upp i magiska LEKSAND. Middag, underhållning av Kalle & Veronica Moraeus och härlig stämning. Vi bor på magiska Klockaregården. BOKA genast in detta, begränsat antal platser så först till kvarn gäller! .

Arrangör är proffsiga Drivers Academy och du hittar mer info hittar du här—>

TACK Veronica & Jojje för förtroendet att hålla morgon-stretch!

 • 30-31 juli Magisk Marknad/ Orsa

Älskade Orsa nu ses vi igen! Kom på Magisk Marknad, där vi i två dagar njuter av allt för kropp och själ på Orsa hembygdsgård. Konst, hantverk, smycken, men även storytelling om sägner, myter och magi. Jag kommer att finnas på plats, i Temple of Trees som en av prästinnorna under två ceremonier och den stora kvällsceremonin samt med min bok Magi för Själen! Tack bästa Carina Solöga!

 • 1-7 augusti Stockholm PRIDE
 • Jag kommer att bjuda på lite spännande magi under PRIDE 🙂 så håll utkik!

 • 30 aug-4 september VÄSTERVIK: Sportbilsdagen Västervik

Sportbilsfantast nu är det dags att ses i Västervik. Redan torsdagen 30 augusti njuta av att ”landa i Tjust” med ölprovning och andra härliga aktiviteter. På fredag morgon kan du sträcka ut med mig i morgon-stretch, det blir Kulbacken, ljusstöperi, middag, musikquiz och annat härligt. Lördag är FESTIVALDAG och HAMNFESTIVAL med race, festligheter och mängder med läckra bilar! Kvällen avnjuts med middag och underhållning, musikshow och mycket mer. OBS mycket begränsat antal platser och först till kvarn gäller!

Arrangör är proffsiga Drivers Academy och du hittar mer info hittar du här—>

TACK Veronica & Jojje för förtroendet att hålla morgon-stretch!

 • 30 sept – 2 oktober DALARNA: Måbrahelg Yoga & skogsbad på Green Hotel

Kom och NJUT av en måbra-helg och ladda batterier inför din höst/vinter. Yoga, guidad skogsbad, workshop och meditationer:klasser morgon och kväll, resten tid för återhämtning, vandring, att njuta av spa eller att bara vara! OBS begränsat antal platser först till kvarn gäller. Mer info & bokning här:

 • 16-17 oktober NÄRA ANDLIG kryssning håller uppe på scen två framträdanden: kristall-reiki-healing & shamansk trumresa möt ditt kraftdjur!

NJUT av kryssning med tidningen NÄRA och dess profiler. Jag kommer att hålla Starseed HEALING session på scen som NÄRAs nya profil. Har också min bok för signering på plats. Det blir också föreläsningar, seanser, healing, readings och mycket mer. OBS begränsat antal platser. MER info & boka plats här

 • 29-30 Oktober STOCKHOLM. Harmoni Expo i Solnahallen

Underbart att ses igen för bästa mässan Harmoni-Expo. Jag återkommer om tider när jag är på scen samt en höst-workshop Starseed-Bliss för att få kontakt med dina guider

 • 21-22 November Tidningen Hälsas stora kryssning. SkrattPaus för hormon-balans!

  Njut av en avstressande skrattpaus. Otvunget, okomplicerat och glädjefyllt. Minskad stress, ökad livsglädje, bättre sömn och hormonbalans får du på köpet. Mer info om kryssningen där du kan njuta mängder av härliga föreläsningar, prova-på-klasser, uppträdanden och god mat! Info Finns här: