Healing (Reiki, Intuitve, Spiritual, Shamansk energimedicin, Soundhealing, gong och klangskålar & Kristallhealing)

” A healer does not heal you. A healer is someone who holds space for you while you awaken your inner healer, so that you may heal yourself.” Maryam Hasnaa

Healing, från engelskan betyder läkning. Att läka, balansera och återfå harmoni.

En healer, är inte den som helar dig. En healer är den som skapar rymd och trygghet omkring dig så att du kan väcka din inre healer och hela dig själv. Inifrån och ut. Jag skapar denna rymd för dig på ett tryggt sätt. Du är hållen, omhändertagen med ljus hos mig.

Här på Vänliga Villan och hos mig kan du komma på olika typer av healingsessioner. Jag erbjuder även Reiki & Intuitive healing på distans.

Reiki Healing är idag avdragsgillt som företagshälsovård. Ordet Reiki betyder universell livsenergi och är en urgammal healingmetod från Japan men med rötter i bland annat Tibet. Metoden har visat sig fungera bra mot stress, smärta, ångest, oro, fysiska och mentala obalanser.  I Reiki arbetar man mmed kroppens naturliga läkningsprocesser och balanserar, fyller på energiflöde. Du har dina kläder på dig, och reiki master genom beröring hjälper dig att släppa taget om de spänningar eller obalanser som finns.

Intuitive/Andlig/Spiritual Healing har också en lång tradition. I bland annat England har den använts i över 60 år och man kan få den både på recept och välja som behandling på sjukhusen i England, där healers och läkare arbetar sida vid sida. Även i denna healingform låter man helande energi jobba för att minska stress, blockeringar, smärta, fysiska och mentala obalanser. Du har dina kläder på dig, får ligga under skön filt om du vill och  healern håller försiktigt på eller utanför din kropp.

Kristallhealing – kristaller och ädelstenar har använts i tusentals år för att balansera och läka både kropp och själ.  Kristaller och ädelstenar är kraftfulla som behandlingssätt då varje sten bär på egenskaper som kan balansera på olika sätt. Här placerar kristallhealern utvalda ädelstenar och kristaller på och runt din kropp, du har dina kläder på dig. Stenarna balanserar sedan dina olika energifält, chakrasystemet och marmasystemet. Jag tar även in aromaterapi i form av dofter till denna behandling hos mig.

Sound Healing med Gongbad & Tibetanska Klangskålar är ett underbart sätt att genom ljud och frekvenser balansera, läka och harmoniera obalanser. Gong- och klangskålar, även kallat sångskålar, har använts i tusentals år för att stilla sinnet, minska stress, fördjupa meditation och uppnå upplysning och klarhet. Munkar och yogisar fördjupar sin praktik genom dem. På en sound-healing-session, får du ligga på golvet på en skön madrass, med kläderna på, och låta frekvenserna av gong- och klangskålar skölja över dig likt ett vattenbad. Varje frekvens tar bort obalanser, sätter igång läkningsprocesser och minskar stress. Detta måste testas! Underbart är det!

Shamansk Energimedicin som initierad Shaman i Nordiska, Karelska- och Sibiriska läran, ger jag olika typer av sessions, energimedicin och vägledning. Shamansk energimedicin är uråldrig lära där dina energifält omkring och i dig behandlas. Genom att rensa ut och frigöra energi samt blockeringar aktiveras din kropps egen självläkning. Det kan vara med hjälp av trumresa, kristall session, soul retrieval, akasha-arkiven, soul RE-allignment, tidigare liv, womb healing eller annat. Varje session är unik och utformas efter dina behov.

Ho’oponopono Healing detta är en stark healing med rötter i ursprungsbefolkningar från Hawaii, Samoa mfl. En healing som går till roten av dig, med en tanke om att vi alla är i symbios och där du frigör dig genom personligt ansvar. Du behöver bara lyssna bli guidad.

Andlig/Spiritual Medial vägledning. Ibland kan vi behöva få vägledning i livet. Kanske har vi frågor om vår egen livsväg, eller om vi vill få kontakt med nära och kära på andra sidan. Jag arbetar med all typ av vägledning, samt håller även privata gruppsittningar och gruppseanser.

Du hittar bokningsinfo & priser här:  www.boka.se/tanjadyredand

klangmassage-kroppsbalansering-tanja-dyredand-terapeut-956x502tanja-dyredand-2017-klangmassage-studio-karma-blogg