Böcker & guidade stunder

Tanja Dyredand är författare till böckerna ”Magi för Själen”, ”Vardagsmagi”(som utkom 2021) samt ”Skratta & Pausa – en helande guide för kropp & själ” (2019), samt till väggkalendern ”Min magiska kalender 2022” (2021).

Du kan läsa mer om böckerna här nedan. Här finns också länkar till var du hittar Ljudboken Vardagsmagi och dess 21 fristående kapitel!

Vänligen Tanja Dyredand

Pressmeddelande 2011-11-01

PRESSMEDDELANDE 2021-11-01

Ny bok: ”Magi för själen” – en svensk handbok i magi

Kristaller, tarot, ritualer, astrologi och modern spiritualitet trendar världen över. Lagom till årets mörkaste period fylld av jul- och nyårsmagi, släpper nu populära Youtubeprofilen och författaren Tanja Dyredand boken ”Magi för själen”. Detta är en unik samlingsbok med guidade ritualer, astrologi och praktiska self-love stunder att enkelt göra när du vill under din dag. Perfekt för alla moderna människor som vill kanalisera mer inre styrka, göra positiva livsförändringar och skapa mer balans i livet.

”Det magiska tänkandet sitter djupt rotat i vårt DNA”, säger Tanja Dyredand.
”Nu så här inför årets mest magiska period med både jul och nyår, sätter många upp nyårslöften eller önskningar inför julklappar. Vilket i sig grundar sig i både magiskt tänkande och gammal folktro”.

Tanja fortsätter: ”Genom att öva på att vara mer i magiskt tänkande, varje dag, upptäcker vi också mer magiska saker omkring oss. Vi öppnar även upp ögonen för allt det magiska vi själv är. För det är du som är kreatören, magikern och du kan med magiskt tänkande skapa det liv du vill”.

En unik praktisk samlings- och reflektionsbok

Magi för själen bjuder in läsaren till fler vardagsmagiska stunder och tid för att samla tankar och reflektera. Här finns samlat praktiska övningar med örter, kristaller, komma igång med tarot, eteriska oljor, naturens läkning, attraktionslagen, ljusmagi, månfaser, astrologi, kärlek, pengar, karriär, drömtydning, numerologi och naturmagiska årshjulet samt våra fem element. Utvecklas inom att sätta beskydd, skifta energi, helande kraften, öka intuition, samt att spå i händer, kristallkula och sia i runor. Bokens texter har mångårig visdom och kanaliserats från generation till generation för att nu författas till en unik svensk grimoire journal.

”Se magihandboken som ett själsligt Kinderägg: en guidad praktisk handbok, enkel fylla-i-dagbok och reflektionsdagbok i ett. Detta är en bok jag själv saknat och som tog över femton år att skriva. Nu är min högsta dröm att den kan hjälpa dig att blir mer av allt det magiska du är”, avslutar Tanja Dyredand.

Släpper även ”Min magiska kalender 2022”

Som extra magiskt bonus till boken släpper Tanja Dyredand även den vackra väggkalendern ”Min magiska kalender 2022”. Populära magikalendern är framtagen andra året i rad och gjorde succé inför 2021. Den är fylld med inspirerande bilder, mantran och kristaller utvalda till varje fullmåne samt nymåne. Här finns påminnelser om andra viktiga planethändelser, magiska högtider med keltiska årshjulet samt plats för egna anteckningar. Nu kompletterar kalendern boken på ett magiskt sätt.

Utgivning av bok och väggkalender: 20 oktober 2021

Om Tanja Dyredand
Tanja Dyredand, författare, krönikör, omtyckt youtubeprofil och en av de främsta inom body, mind & spirit. Tanja är certifierat medium (SNU-modellen), initierad sibirisk/karels och nordisk shaman, modern feminine witch, reiki master level 2, ho’oponopono practioner, yogalärare och mindfulness coach. Tanja är grundare till magipodden och driver idag sin egen holistiska studio för yoga, mindfulness, shamansk vägledning och själagodis, Vänliga Villan i Edsbro, Roslagen. Tanja är tredje generationens intuitive och uppvuxen med det mediala, ritualer, naturmagi, tarot och astrologi. Hon är även omtyckt föreläsare och eventarrangör inom yoga, mindfulness, stresshantering, personlig utveckling och modern andlighet. Tanja har tidigare gett ut boken ”Vardagsmagi – Magi börjar med dig” samt ”Skratta&Pausa – en helande guide för kropp och själ”. Du kan följa Tanja på www.stressaav.nu Youtube.com/tanjadyredand och @mindfully_tanja på Instagram.

För intervjuer & mer info kontakta: Tanja Dyredand, tanja@stressaav.nu +46 (0)707915736 för bokning av intervju. Fler högupplösta pressbilder finns att tillgå.

Läs mer på www.vardagsmagi.se

Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
244
Förlag
Lava Förlag
Medarbetare
Egge, Olivia (form) / Egge, Olivia (foto)
Illustratör/Fotograf
Olivia Egge, Shutterstock licensed
ISBN
9789189269026

Köp Magi för Själen HÄR

JUST NU fram till 31okt kan du köpa boken här för 275kr (ord.pris 299kr) tom den 2 nov Du bokar din bok på vardagsmagi@stressaav.nu

Pris är exkl. porto. Jag skickar även inom Europa.

Magi för själen är unik handbok i magi med guidade övningar och fylla-i-dagbok (bullet journal) En svensk Grimoire Journal.

I boken finns guidade övningar för ljusmagi, örtmagi, öka intuition, sätta beskydd, rensa hem, magi med kristaller, månfaser, planethändelser, stjärntecken, spå i händer, sia i runor, spå i kristallkula. Magiska djur, drömtydning, öva på inre läkning och lev efter attraktionslagen för att ta några exempel.

Fyll i egna dagliga reflektioner och ritualer!

TIPS: Denna fysiska bok bygger vidare på ljudboken ”Vardagsmagi” där du kan lyssna på olika guidade meditationer som bonus!

(2021 på Lava Förlag)

Köp Min Magiska Kalender 2022 här

Just nu kan du köpa kalendern för specialpris 200kr fram till 2 nov (ord.pris 234kr)

Mejla och boka på vardagsmagi@stressaav.nu

(exkl porto)

Inspirerande väggkalender för 2022 där du kan följa månfaser och planethändelser, häxhögtider, keltiska årshjulet och få inspiration till ritualer, kristaller, mantran och altare!

Väggkalendern blir vacker A3- när den hängs upp. Här finns två unika inspirationsbilder för varje månad för dig som vill unna dig mer magi i vardagen!

Plats även för egna små anteckningar 🙂

TIPS: väggkalendern inför 2022 är ytterligare ett bonus till både ljudboken ”Vardagsmagi” och praktiska handboken ”Magi för själen”.

(2021 På Lava Förlag)

”Vardagsmagi – Magi börjar med dig”

Boken släpptes våren 2021 som ljudbok. Du kan nu lyssna på varje kapitel för sig där ljudböcker finns.

Här finns samlat olika teman med guidade meditationer. Varje meditation har också mycket väl utvalda binaural-frekvenser (ibland som musik/ibland som rena ljud) för att öka effekten av meditationen ytterligare.

Recensera gärna om du tycker om boken eller någon guidad meditation specifikt!

Nedan finns länkar till de 21 olika kapitel på en rad olika ljudboksplattformar. Är det så att du inte har en ljudbokplattform att lyssna på idag, så brukar de då och då erbjuda gratis lyssnar-månader: passa på då!

Kram och hoppas du gillart. //Tanja

(Vulkan förlag/producerad av Bookea)

Kapitel 2 Guidad Morgonmeditation

Länk till Morgonmeditation Storytel

Kapitel 3 Guidad meditation: Sätt beskydd hejdå energitjuvar

Nextory länk sätt beskydd

Bookbeat länk till sätt beskydd

Länk till sätt beskydd Storytel

Kapitel 4 Guidad meditation: Möt din Andliga guide & skapa en kraftplats

Nextory länk till möt din guide meditation

Länk till Bookbeat meditation möt din guide

Länk till till Möt din andliga guide på Storytel

Kapitel 5 Kapa karmatiska band (shamantic soul retrieval) jordritual

Nextory länk till kapa karmatiska band

Länk till Bookbeat kapa karmatiska band

Länk till Kapa karmatiska band soul retrieval på Storytel

Kapitel 7 Guidad meditation: Släpp ältande & oro (en eldritual)

Nextory länk släpp ältande & oro

Länk till släpp ältande och oro på Bookbeat

Länk till Släpp ältande och oro eldritual på Storytel

Kapitel 8 Guidad attraktionslagen: Lev i överflöd av hälsa, kärlek ekonomi (en vattenritual)

Nextory vattenritual överflöd länk

Länk till vattenritual på Bookbeat

Länk till överflöd vattenritual på Storytel

Guidad nymånesritual Skuggdansen hitta hem Starseed guidning

Nextory länk nymånesritual Starseed guidning

Bookbeat länk till nymånesritual

Länk till nymånesritual på Storytel

Kapitel 10 Guidad fullmånesritual – möt din 5-dimensionella avatar Sirius Upgrade Energi

Nextory fullmånesritual sirius upgrade

Bookbeat länk fullmånesritual

Länk till fullmånesritual på Storytel

Kapitel 11 guidad Healing session med Ho’oponopono session

Nextory länk till healing hoponopono session

Länk till healing session på Bookbeat

Länk till guidad healing session på Storytel

Här kort om böckerna + väggkalendern från min youtubekanal

Snart släpper jag boken ”Magi för själen” och väggkalendern ”Min Magiska Kalender 2022”

BOOM! Nu släpper jag nya boken ”Magi för Själen och väggkalendern ”Min magiska kalender 2022”. Förbokar du nu via förlaget får du 50kr respektive 40kr rabatt på dessa!

Båda är bonus till min ljudbok Vardagsmagi, men du behöver inte ha lyssnat på ljudboken för att njuta av handboken i magi och väggkalendern. Magi för själen är både en guidad handbok i magi, en bullet-journal för att fylla i dagliga reflektioner men också som en svensk grimoire för ritualer, recept och annat.

Så tacksam att få dela med mig av uråldrig visdom till dig.

Väggkalendern är för 2022 och där får du inspiration till månader, veckor, fullmåne, nymåne och andra planethändelser och häxhögtider från Keltiska årshjulet. Två inspirerande bilder per månad, mantran, kristaller och annat som tips. Så tacksam att denna finns ute nu till dig att njuta.

Vi har gjort allt själv inom familjen. Min dotter fotograferat, gjort illustrationer och layout. Min man fotat och jag kanaliserat texterna. Wihuuuu! TACK livet ändå.

Vardagsmagi – Magi börjar med dig 7 juni som ljudbok & e-bok (Vulkan förlag)

Bästa magiska du. Det är dags att unna dig egentid med njutningsfulla stunder där omtyckta youtubeprofilen och författaren Tanja Dyredand guidar dig till enkla dagliga vardagspauser i tio olika teman. Allt för att höja din egen frekvens med bliss och starta inre helande processer. Här bjuds du bland annat på soulflow, soulwork, morgonmagi, sätt dagligt beskydd, kapa karmatiska band, balansera chakran, släpp ältande, nymåne- och fullmåneritual, möt din 5-dimensionella avatar, meditation för starseeds, sätt intention, manifestera överflöd med attraktionslagen, samt få Ho’oponopono healing. Till varje meditation finns även bonus med mer inspiration till dig som ytterligare vill skapa selflove med kristaller, mantran, altare, örter, eteriska oljor samt våra fem element. I e-boken finns ytterligare handfasta tips. Alla texter och meditationer är kanaliserade från högsta källan, med stor respekt för dig och din tid. Meditationerna kan alla göra oavsett tro. De kan ge dig tröst, avstressning samt öka din personliga utveckling, närvaro, andliga resa och sinnliga expansion.

”Min högsta önskan med denna bok är att du får verktyg att hitta hem, hem till den du är. Så att du kan få mer klarhet och inspiration till din livsväg för att nå ditt högsta bästa och att boken ger dig själagodis, gotta för din själ. För det är inte det du gör eller säger som ger dig mer magi: det är du själv som ÄR magin och magi börjar med dig”, säger Tanja Dyredand.

Tanja Dyredand är meditations- och yogalärare, initierad shaman, cert. medium, healer, föreläsare och grundare till magipodden.

”Tanjas meditationer har räddat mitt liv från depression”, Linda 39 år

”Jag hade svårt att sova, men sedan jag började lyssna på Tanjas meditationer sover jag gott och har mindre smärta”, Ann 27 år

”Jag blev utbränd och förlorade mitt jobb. Sedan lyssnade jag på Tanjas meditationer om överflöd, idag har jag drömjobbet igen”, Kristin 48 årSpråk:SvenskaKategori:Personlig UtvecklingSerie:Vardagsmagi: 1

MER INFO OM LJUDBOKEN

Förlag:BookeaUtgiven:2021-06-07Längd:7T 19minISBN:9789189349803

MER INFO OM E-BOKEN

Förlag:BookeaUtgiven:2021-06-07ISBN:9789189349810

Omslag Foto & illustration av Olivia Egge

Produktion ljudbok & ebok av Bookea

Förlag Vulkan

Här finns boken bland annat:

https://www.storytel.com/se/sv/books/vardagsmagi-magi-b%C3%B6rjar-med-dig-1185639

https://www.nextory.se/bok/vardagsmagi-magi-b%C3%B6rjar-med-dig-10960430/https://www.nextory.se/bok/vardagsmagi-magi-b%C3%B6rjar-med-dig-10960430/

https://www.adlibris.com/se/e-bok/vardagsmagi-9789189349810

https://www.bookbeat.se/bok/vardagsmagi-530305