Min Filosofi

Min filosofi är enkel. Den genomsyrar allt jag gör. Jag ser kropp, sinne och själ som en holistisk och själslig helhet.  Allt hänger ihop, kropp och själ, de är inte separerade från varandra. När du hittar balans i mage, hjärta och hjärna det är då du mår som bäst.  EQ möter IQ.

Nå din 12 dimensionella blueprint – din högre kunskap och visdom med ditt livskall!
”Allt handlar om balans mellan  mage, hjärta och hjärna – så att du kan hitta din inre kompass”

Att känna in i magen, intuitivt vad som vibrerar och resonerar med dig. Att hitta medveten sinnesnärvaro här och nu; så att hela HJÄRNANS kapacitet kan få blomstra utan störningsmoment. Och att tillåta HJÄRTATS drivkraft, passionen, bli din motivation. Men det handlar också om tillit, tålamod och tacksamhet. Det är då du kan nå din fulla potential i dig själv. Nå din framgång.

Som modern holistisk shaman i 2023 med själslig utveckling, avstressning och närhet till moder jord,  kombinerar jag vetenskapligt grundade metoder inom medveten närvaro, guidad meditation, mindful yoga, djupandning på ett unikt sätt. Jag binder ihop detta med det andliga och holistiska genom min medialitet och som initierad shaman.  Allt för att hjälpa dig att landa i nuet, förebygga och minska stress. öka koncentration, planeringsförmåga, kreativitet, samt stärka medkänsla och samarbete. Nyckeln till din själsliga utveckling och självmedkänsla håller du i din hand. Det är dags att börja använda den. Det är då du kan komma i kontakt med din högre visdom, din blueprint: insikter med dina kvaliteter, gåvor och livsuppdrag som är din unika frekvens. 

Jag coachar och ger verktyg att hitta medveten sinnesnärvaro här och nu; så att hela hjärnans kapacitet kan få blomstra utan störningsmoment. Och att tillåta hjärtats drivkraft, passionen, bli din motivation och magkänslan ditt navigeringsverktyg.  Det är då du enklare kan lära dig använda din inre kompass, din intuition, för att nå din blueprint: din livsriktning i livet.  Det är då du kan nå din fulla potential i dig själv. Bli mer av allt det fantastiska du redan är. För du är redan allt, du är MAGISK!

Jag är övertygad om att hälsa och välbefinnande börjar inifrån och ut. Jag jobbar enligt modellen.

filosofi_stressaav

BODY – KROPP
Din kropp är din boning som bär dig hela livet ut. För mig är min kropp idag bland det käraste jag har. Jag vårdar den och tar hand om den. Jag tänker på vad jag stoppar i mig, att den får röra på sig och få tillräckligt mycket sömn.

Min kropp består egentligen av fyra kroppar i ett;

 • Jag har min fysiska kropp. Den jag får träningsvärk i och kan bryta eller behöver operera.
 • Jag har min emotionella/känslomässiga kropp. Här känslorna sitter, där jag känner lycka, sorg, glädje och ilska. Här kan också trauman jag upplevt fastna.
 • Jag har min mentala kropp. Mitt psyke men också här jag gör upp planer med, räknar mattetal och projktleder saker med. Den som också kan gå tillbaka till sådant som hänt och tänka på det. Här finns mitt mentala tillstånd men också ältande och oro.
 • Soul/Spirit Body – sedan finns en kropp till, den som håller ihop allt. Vissa kallar den för själen eller ande, den som innesluter llt.  vår mentala förmåga som innefattar förnuft, känsla, medvetande, minne, perception, tänkande. Här finns vårt undermedvetna, våra mentala förmågor att känna magkänsla.
 • Alla dessa kroppar finns i mig och hör till mig och hålls samman av mitt energisystem, mina chakran.  Har jag en obalans någonstans påverkas också de andra delarna – detta då vårt sinne, kropp, handling och tanke är en helhet.

våra-fyra-olika-kroppar-jagtid

MIND – Sinne
Mind – Vårt sinne är komplext.
Vi har…

 • Känslosinne med känselkroppar & nervtrådar som reagerar på beröring, tryck och smärta.
 • Synen.
 • Hörseln.
 • Färg och färgseendet.
 • Balanssinnet, om balansen inte fungerar blir vi yra och illamående.
 • Smak, lukt och syn i samverkan.
  • Sjätte sinne där vi känner ”magkänsla” och förmåga att sätta ihop delar till en helhet
  • Esoteriska sinnet – som vi kan känna utomkroppsliga upplevelser och själsresor med

Våra sinnen använder vi ständigt för att registrera och tolka omgivningen.
Varje dag ställs vi människor för en rad olika val. Forskning visar att så högt som 85 procent av alla val vi gör styrs av känslor. Val i hemmet, i butiken, i skolan eller jobb. Vi har en fri vilja och man tolkar situationer som uppstår positivt, negativt eller neutralt. På samma sätt är det på hur ser på dig själv.

Vårt hormonsystem och kroppen är också direkt kopplat till våra sinnen och varje sinne påverkar kroppen och hormonbalansen på olika sätt. Allt hänger nämligen ihop.

Spirit – Själ – själslig och personlig utveckling
Spirit, eller som vissa kallar det själ och ande är något som för mig alltid varit en helhet av mig. Inte något som är separerat från den fysiska kroppen. För mig handlar andlighet eller själ inte om något religiöst. Religion är något människan skapat som regelverk och som maktmöjlighet. För mig handlar andlighet och själ istället om personlig utveckling. Att utvecklas så att man kan leva så som man själv vill leva sitt liv. Du är kreatören och kan skapa precis den liv du själv vill. Du kan genom djup meditation och själsresor komma åt visdom som kan hjälpa dig i din livsväg idag.

Din inre kompass – hjälper dig att navigera och hitta riktning i livet

Det är när man hittar balans i kropp, sinne och själ och i förlängningen tappa E- från EGO, har du lättare att stämma in med din inre kompass. Din inre kompass som hjälper dig att navigera i de riktningar som är rätt för dig. Då kan du leva fullt ut allt det man är skapad till. Inom yogan kallad Sat-Nam, ditt allra sannaste jag som hittar ditt Dharma, rätta väg. När balansen finns där, och kompassen är rätt inställd, kommer också tryggheten, välbefinnandet och livsglädjen. Så att du kan fullt ut vara den bästa versionen av dig själv. Njutningsfullt och tacksamt.

Låt dig inspireras!