andlighet,  Astrologi,  Författare Tanja Dyredand,  Magisk NUMEROLOGI

Magisk NUMEROLOGI – min nya Orakellek är här!

Äntligen – En orakellek om Numerologi helt på svenska! Nu är min absolut 1:a orakellek här – MAGISK NUMEROLOGI.

Förbeställ ditt eget ex på Vattumannen.se – mer info via länken här…LÄNK

Vi har jobbat med den sen i november förra året och den gick till tryck tidigt i våras (feb/mars) och väntan har varit låååång. Hela skapandeprocessen i sig har varit MAGISK och jag är så tacksam att fått arbeta ihop med min älskade dotter Olivia Egge för art-work! Det känns som detta är min/vår lilla bäbis 😀 som nu landat på jorden (hihi)!

Orakelleken tar dig in i Numerologins magiska värld, med siffror, änglatal, helig geometri och helande frekvenser! Det har tidigare INTE funnits en orakellek på svenska, något jag själv saknat!

Allt är frekvenser, allt är energi och varje siffra kommer med heliga budskap till dig.

MAGISK NUMEROLOGI består av 40 unika orakellekort och en guidebok om 112 sidor.

  • Illustrationerna är framtagna genom en magisk skapandeprocessen där jag mediterat på kraftplatser världen över. Bland annat heliga pyramider och tempel i Egypten, Grekland, Sicilien, England och Sverige.
  • I illustrationernas detaljer finns helig numerologi, heliga symboler, geometriska symboler för att ytterligare ge dig extra helande och stärkande kraft.
  • Val av färg, form och bilder noga utvalda med tanke på inkludering. Varje liten detalj noga uträknad.
  • Vi har vävt in kärlek, omtanke och helande kraft med ritualer och meditation under hela processen, så att när du jobbar med korten kan du riktigt känna den (hoppas vi)!
  • Texterna i guidehäftet har också kommit till mig genom djup intuitiv meditation. De ger dig daglig vägledning och inspiration. Du kan vägleda dig själv eller andra. Använda korten som hjälp till meditation, event, yoga, eller andligt arbete såsom seanser eller andliga event!
  • I GUIDEBOKEN finns även tips på hur du kan räkna ut dina egna numerologisk värden! Hur underbart är inte det?

Detta är en orakellek för ALLA. Oavsett du är nybörjare inom divination eller spirituellt erfaren! Du kan använda den dagligen för inspiration och vägledning!

#magisknumerologi #numerologi #heliggeometri #tanjadyredand #numerolog #astrolog