Skönhet

Favorit i badrumshyllan: Hydra Lagoon Overnight Mask MPicaut

 

Hydra Lagoon Overnight Mask från Mette Picaut – Denna mask är just nu min absoluta superfavorit i badrumshyllan!

Jag har ju allt sedan min förra blogg (www.ekostil.se som nu ägs av någon annan) fortsatt med att välja hållbara val till min badrumshylla. Mette Picauts hudvårdsserier har alltid varit en riktigt favorit och nu har denna stjärna till mask flyttat hem till mig. Och faktiskt tagit så pass mycket plats i mitt hjärta att jag typ inte ens åker utomlands utan att den får hänga med.

Masken kan du antingen applicera i 10-15 minuter på dagtid som en vanligt ansiktsmask,  ELLER låta den götta på huden under natten.

Innehåll: dess verksamma ämnen är bland annat ädelstenen malakit samt niacinamide och hyalorinc syra.

Fungerar: för normal till kombinerad hy samt torr och extrem torr hy. Perfekt för trött och glåmig hy!

Personlig reflektion: älskar varje lite sekund av denna. OBS formulan känns både lyxig och är dryg.

Pris: ca 499kr för 50ml