Astrologi,  Författare Tanja Dyredand

Nymåne & solförmörkelse i Skorpionen 25/10

LIVE: Nymåne & solförmörkelse i Skorpionens tecken + Venus & Solen i konjunktion ❤ Alltså: mycket speciella energier i omlopp just nu.

Först Venus; vår planet för lycka, skönhet, kärlek, njutning möter Solen (yang) energin för pådrivande framåtanda, händelse, driv framåt, strävan, tävlan och kallad den ”manliga energin”. ❤

Konjunktion varade först i Vågens tecken och nu gick den för några dagar in med solen i Skorpionens tecken. Här möts kardinal luft-tecken med fast vatten-tecken! ❤

Skorpionens tecken, zodiakens passionerade och intensiva tecken som även drar upp det fördolda, mystiska och är en riktig detektiv 🙂❤ Allt som lagts locket på kommer upp på ytan när Skorpionen tittar fram! Härskarplanet är Pluto, ”allt-kan-hända-planeten”, så du kan tänka dig. Skorpionen är ett fast vattentecken och har tarotkortet döden!

Den 25/10 går nymånen också in i Skorpionens tecken och startar också ”förmörkelse-tiden” med partiell solförmörkelse denna dag! Nymåne som ofta betyder pånyttfödelse, nystart och nya möjligheter hamnar denna gång i klinch med solens energi. Månens energi (yin= den kvinnliga återhämtande och känslofyllda energin) möter solen (yang= manliga strävande energin) som går i förmörkelse.

Då detta händer i Skorpionens tecken blir det alltså dubbelt upp av att saker från ”skuggorna/det fördolda” dras upp på ytan. Det kan vara gamla livshändelser, gamla ex, gamla förhållanden, minnen eller kroppsliga saker som behöver ”komma upp på ytan för att läka ut”.

Många vittnar också om avslut eller nystart. Saker försvinner/avslutas eller påbörjas. Det kan också vara beslut som du får idag du väntat på: något som hängt över dig men som nu dyker upp och vår ett avslut. Vissa vittnar om stökig tid energimässigt, att en har svårt att sova eller komma till ro och mycket tankar. Vissa blir krassliga osv.

Energierna håller på nu fram till fullmånen den 8/11 som också den hamnar i Skorpionens tecken och då med månförmörkelse! …men mer om den speciella portalen återkommer jag om, då den bjuder in till livsförändringar och will-power!

Ett bra tips just nu är att:

* Ge dig tid till återhämtning, att göra det som ger dig energi.

* Ta dig tid att reflektera över din egen transformation, din egen förändring och utveckling på alla plan!

* Grunda och jorda, dvs gör saker som ger dig kraft!

Själv peppar jag inför helgens mässa på Harmoni Expo och vilar mängder och är ute i naturen. Igår var jag kreativ och målade med bästa Sara Varga (film kommer imorgon från mysiga stunden)

Ja och du som är nyfiken på att ta in mer Månfasernas magi har jag ju släppt ny unik kurs. Länk till den kommer här: https://app.coursio.com/store/Tanja/manens-magi-ritualer-healing-med-tanja-dyredandhttps://app.coursio.com/store/Tanja/manens-magi-ritualer-healing-med-tanja-dyredand

Där jag nu ger 50kr rabatt fram på 1/11, du anger MOONMAGIC50 och får 50kr rabatt fram till 1/11!

så in och få tips på månens magi ❤ Jag skickar också extra helande kraft till dig som behöver det. Kom ihåg att du är magisk ❤Blessings & kram//Tanja