SkrattaPausa bok

Nu är jag cert. Ho’oponopono Master Practioner

Oh Graduation Day ~ kan nu lägga till ” cert. Ho’oponopono Master Practitioner” till min cv 😭💚🙏

Nu kommer tårarna. Så tacksam. Började internationella utbildningen förra året redan men har extremt mycket svårare att lära mig nya saker efter min stroke. Jag kan läsa texter om och om igen men vissa saker fastar inte. Så jag får KÄMPA extremt mycket mer än kanske andra med inlärning. Det tar kraft och enegi

Därför är jag EXTRA stolt och tårögd att nu gjort sista etappen och är alltså certifierad av internationella Dr Hew Len and Dr Joe Vitale 🙏✨ wihuu!

Ho’oponopono är utformad av ursprungsbefolkning på Hawaii. Den har också använts av ursprungsbefolkningar på Haiti, Samoa och Nya Zeeland. Metoden är att genom en stark men enkel ursprungsbön ta emotionellt ansvar och förlåta, och på så sätt börja din inre läkningsprocess.

Det har pågått forskning om läkningsprocesserna och med fantastiska resultat: framförallt för att läka trauman, jobbiga saker men även oro, stress och ältande.

Jag kommer snart att erbjuda Ho’oponopono sessions online samt också koppla ihop det EFT tapping & ibland enkla yoga övningar för trauma bearbetning 🙏✨😭💚 en session kommer att vara 60 min och du sätter eget tema, sedan kan du bara slappna av och guidas in i Ho’oponopono som jag mantrar åt dig 🙏🌟

Är så tacksam ✨🙏💚 tack livet ändå