Event,  SkrattaPausa bok,  Yoga

TACK alla som kom på Harmoniexpo

Är helt varm i kroppen av tacksamhet och glädje för alla fina möten under mässans två dagar. Härligt att hålla avkopplande paus varje dag, och sedan signera boken i montern. WOW vilken respons! Så många underbara ord, kramar och över all förväntan. Vissa som följer mig på Youtube sedan evigheter, andra följer på Instagram eller har yogat med mig förr. Sedan helt nya möten också. Tänk att varje litet möte fladdrar likt en fjärlisvinge och påverkar en på något sätt! Som mötet med en magisk man som heter Jörgen. WOW för det. TACK att du kom förbi, det betyder mycket!

Extra roligt också att träffa författarkollegor, föreläsare och andra utställare också. Som Alexandra från onlinebokhandeln Livsenergi, där du numera kan hitta min bok också. Vi kommer också hitta på lite härligheter under 2020 så håll utkik! Som Eva chefred för tidningen Inpsire där jag nu kommer att finnas med i nästa nummer och även driver Bokhandeln Vattumannen som jag nu kommer att hålla kort föresläsning från boken & signering, den 26 november 18-20, öppen för alla så kom!

Blev mycket glad för Lee Seger som skrivit boken ”Ditt Magiska jag” som jag nu börjat titta i och blev mycket inspirerad av. Sedan fantastiska Anna från UneCare of Sweden som har fantastiska ekotvålar jag typ är beroende av. Extra mysigt att säga hej, även om en kortis med magiska Camilla Elfving,

Nu laddar jag om batterier, vilar upp mig och sover så att vi till helgen 1-2 gör härligt nedstamp på Lodge & Lya i Vemdalen! Hoppas vi ses där. Kommer att hålla avstressande paus kl 10.30-10.55 båda dagarna och sedan signera boken i HappyRetreatSwedens monter i fina lounge-baren 😀