Event,  Skönhet

Boka in 16 mars – A.W med skönhet & hårvård

 

Ikväl är det dags att kravla ur vinteridet och bli vårfin!

Eftersom jag grottat in mig i bokförfattandet har det inneburit många långa timmar framför datorn och det märks på hyn vill jag lova. Så blev extra glad att jag fått chansen att bjuda med några till Hår & Skönhets Companiet 

VIP-eventet hålls ikväll onsdagen den 16 mars klockan 16.30-21.00 och är superfylld till bredden med härliga erbjudanden. Bland annat under kvällen får du

  • Gratis hudanalys med Dherma Scanner.
  • Gratis konsultation av hårolog och färgexpert.
  • Prova på olika apparaturer för hudföryngring, hårborttagning, ärreducering osv de har galet mycket spännande och samarbetar bland annat med Victus Medical Group osv.
  • Alla får också ett härligt presentkort på 250kr!

 

inbjudan hår & skönhet-1

Nu…dags att ta mig till city och hålla mitt härliga lunchpass saltyoga Yin & Pranayama på Stockholm Saltrum (pipersgatan 26)  och hylla Internationella Kvinnodagen<3 Ses snart….. och JA wohoo imorgon lovar jag att ha något nytt till er på youtube – har legat lite där i träda då jag prioriterat boken 😀

tanja yoga salt