Event

Lansering d.Brand, Galaxy S8+ och Samsung Sverige

 

Bästa klädmärket d.Brand lanserade nu exklusiv förhandsvisning av sin A/W17 höstkollektion, samarbetet med Englesson och så nya SamsungGalaxy 8S med artistuppträdanden och fantastisk stämning. Extra härligt att mysa också med så många godingar: alltid glada Sean ’Banan’, lugnaste personen jag vet:fightern Jörgen Kruth, snygging Peter Englund,  Malin Tilja och många fler.  Alltså det var verkligen underbart mycket underbaea på plats. Vår lilla hund Coco fick också följa med!

När jag var redaktör på Stockholmsbaserade tidningen icity (nu nedlagd tyvärr) var jag den första journalisten att skriva om d.Brand, som då satt i en källare och sydde kläder (!). Jag puffade för dem som ’nykomlingar att lägga på minnet’. Nu har de inte bara tagit Sverige, utan hela världen, med storm.

Det bästa är att jag vet hur mycket syskonen Pirzadeh (inklusive hela familjerna) kämpat  stenhårt för att nå till absoluta toppen. Så mycket kärlek, hjärta, engagemang och hårt jobb som ligger bakom varje plagg, kollektion, samarbete osv. Något som också lyser igenom i ALLT de gör. Från att designa OS-kläder, till Hästens sängar, moderiktiga skor, parfymer och klädkolletioner. Love you always!

TACK Damon, David, Nazanin med familj, tack Wonderland Event för en magisk afton, Samsung Sverige för att njuta av nya Galaxy S8+8, Ska bli spännande att se alla nya telefonfunktioner och kanske börja använda dem till min youtubekanal <3 . Den verkar magiskt bra! Roligt också att se d.Brands nya samarbete med  Englesson för snygga fåtöljer att sitta i, Tattinger för godaste champagnen. Extra roligt också att de hade en live barberare som fixade skägg på plats som installation.

20170824_200334

Bästa fina grundaren Damon – som snart ska gifta sig ens!!!

Ha ha ha, Jag, Sean och Jörgen i Photo Booth för nya Samsung-telefonen 😀 Ser ni att jag försöker sprida lite Mindfulness till dessa herrar. Det går så där kan jag lova…

jorgen-kruth-sean-banan-tanja-dyredand-dbrand 20170824_200040 20170824_200103

Min nya bil — skoja! Ford Mustang röd så klart! 20170824_203312

Lilla Coco fick kärlek av syster Nazanin som gärna vill bli cocos nya hundvakt ..20170824_201406

Älska höstkollektionen! Så himlans snygg! header