Event,  Författare Tanja Dyredand

Morbius världspremiär VIP av Erwik Communications

Jared Leto som Morbius, kunde inte bli bättre!

Den 30 april går film upp på bio! Dagen innan var vi på exklusiv visning aka världspremiär för Marvels #Morbius i närvaro med Hollywoodproducenten Daniel Espinosa ( Life, Safe house, Snabba cash m.fl). Allt underbart arrangerat av proffsiga och eminenta Erwik Communications och Alexander Erwik.

Filmen är både spännande, actionfylld och tangerar på känsloregistret då karaktärerna tampas med att hitta balans mellan ”ljuset” och ”mörkret” både i sig själva men även gällande sin omgivning. För oss hängivna Marvel-älskare (aka fans) kanske du minns att Morbius introducerades som en fiende till Spiderman, men här får du möta hans historia och bakgrund. Morbius är en Marvel-outsider som lider av en obotlig blodsjukdom, men som sedan barnsben hängett hela sitt liv till att hjälpa andra. När vi nu får träffa honom i filmen är han världsberömd och prisbelönt läkare som letar efter ett botemedel. Med hjälp av fladdermöss sker ett vetenskapligt ”break-through” som får ett oväntat utfall. Extra spännande blev slutscenerna som skvallrar om nya lite annorlunda Marvel-koncept framöver med koppling både till Venom & Spiderman! (OMG- cannot wait!) Daniel Espinosa har gång på gång tycker jag personligen visat i sin regi att han skapar action-magi men med extra djup. Det är välregisserat in i minsta detalj – WOWZA för det!

Tack bästa Erwik Communication & Alexander Erwik för magisk kväll 💕🙏🏼 Så fint att träffa så många underbara i minglet också. Kändes härligt att äntligen få ses och magiskt att träffa godingar! Tack finaste Elin Viljestrand min dejt för kvällen..som snart (28 april) släpper sin nya humorserie Flow! Vi matchade vampyrtema med Power i kläder & mejk!

Foto: den snygga bilden på oss från röda mattan har Karina Ljungdahl tagit

De mer suddiga är mina egna 🙂