Event,  Samarbeten,  Skönhet,  Yoga

Wow vilket härligt Vardagslyx Wellness Event

 

Känner sådan oändlig tacksamhet för Vardagslyx Wellness EventHaga Slott. TACK alla som kom och förgyllde kvällen.

Vissa event dröjer sig kvar och riktigt bubblar runt av glädje inombords. Exakt så känner jag efter gårdagens ljuvliga event.

Jag har tidigare varit på slottet (2015) då Nina Hermanssen och hennes fantastiska koncept spred vardagslyx med modemingel och raw food-gotta. Den här gången var det återhämtning, lugn och balans som tema. Perfekt en måndagskväll när veckorna nu gärna svämmar över av alla ’måsten’

Kvällen som avnjöts i slottsflygeln ’Stallet’ bjöd på härliga utställare, intervjuer och intuitiv yoga alla kan vara med på samt  nyttig och otroligt god smakbuffé signerad Nina Hermanssen (Hela Sverige Bakar mm.)

Efter att Nina hälsat alla välkomna fick de  sätta sig på yogamattor, släppa taget om vardagstressen och få guidad intuitiv mindful yin yoga med mig. Det var MAGISKT att se hur guidad yogisk djupadning (pranayama) och några väl utvalda yin övningar fokus nacke och axlar förändrade hela stämningen i rummet.

Kvällen fortsatte sedan med intervjuer. Bland annat med 13-barnsmamman Mirkka Norrström  om stress  och typiska mamma-måsten. PT Jenny Wigren från Magasinet om typiska träningsfällor och att 15 minuters träning är bättre än ingen träning alls. Sedan bjöd Nina också på en helt fantastisk personlig föreläsning om hormonbalans som verkligen blev en ögonöppnare i alla fall för mig. Att bra och naturliga tillskott kan råda bot på mycket och mer därtill!

Under buffé- och fikamingel kunde man titta närmare på Gotmark Designs mysiga inredning och få tips på naturliga tillskott från Hälsokraft.

Som en ljuvlig (och mycket välbehövlig) avslutning bjöd mediet och healern Carola Hammarberg på intuitiv guidad yoga med andningsövningar och chakrabalanserande meditation. Så bra! WOW ett perfekt sätt att avsluta otroligt härligt event.

Oh och slottet! Haga Slott, sådan oerhört vacker pärla strax utanför Enköping. Perfekt för bröllop, event eller konferens. Är så sugen att hitta på något där framöver. Mer bilder från slottet och mumsiga frukostbuffén kommer i veckan!

TACK än en gång. Och Superdunderjätte-TACK Nina. WOW för dig och allt du gör. Så tacksam att få ha dig som vän och ser redan fram emot framtida spännande saker!

Mina yogakläder i samarbete med Daily Sports Sweden

img1488880909925

Finaste Nina! Som bakat godaste och nyttigaste buffén

event

Den tog slut i en slurp! Här bara lite nyttiga chips kvar…

20170306_180507

Mingel i pausen bland utställarna..

img1488881054282

Intuitiv Mindful Yin Yoga- i magiskt rum som Carola fixat så fint! yoga-twist

Ryggtwist & Shavasana!

20170306_185300 img1488880991272

Hade mina handtillverkade tibetanska klangskålar och tingshas för att ytterligare skapa stämning och återhämtning! 20170306_202424

Intervju med Mirkka Norrström – alltså hon har 13 barn. 13 barn! Det var också utlottning och tävling under kvällen och Mirrka vann valfri behandling hos mig. Så himlans roligt att hon kommer till mig sen..och kan boka något mysigt här..20170306_211120

Fianste Carola innan guidad Holly yoga…20170306_170926

Vackra slottet i solnedgång..alltså så otroligt vackert!

Så här fint ljus var det tidigare där på dagen….svårare att fota på kvällen 🙂 därav gryniga bilderna och ville inte förstöra stämningen med blixt..yogasal

 

Godmorgon – vaknade och hade sovit så himlans gott så dags för lite morgonyoga innan ljuvlig frulle…hotellrummetkramaste