Yoga

Yogalärare på Bonde Söker Fru kärlek för alla TV4

ÄNTLIGEN OFFENTLIGT. Du kan se mig just nu hålla Paryoga på @bondesokerfru @tv4 #kärlekföralla ~💚🙏 Äntligen kan jag BERÄTTA om de hemliga inspelngarna jag gjort tidigare i höst. Hoppas du gillar det! Du kan se det via länken här:

https://www.tv4play.se/program/bonde-s%C3%B6ker-fru/12495772

Bästa var att alla kämpade så fint och wow vilken första dejt ändå. Produktionen önskade romantisk gullig paryoga och det är klart att de fick det 🙂

Så tacksam att bli tillfrågad då jag varit yogalärare med romantisk paryoga med mycket härliga resultat. Att göra tv och med yoga är ju en dröm. Så om du jobbar med tv program och vill ha yogalärare här finns jag!!!!


Haha.. Vissa tyckte det blev skrattyoga av det också, då de inte kunde sluta skratta under yogan💚…