SkrattaPausa bok,  Yoga

Intervjuad i P4Extra av Titti Schultz

Tårarna kommer nu. Så tacksam att fått gästa bästa P4Extra Sveriges Radio och intervjuad av Titti Schultz. Älskar henne som programledare då hon är så genuin och äkta. Ville aldrig gå därifrån 😀

Nu kan du lyssna på min intervju via länken här_–>

Det är så stor dröm att kunna sprida mer inspiration om skrattets välgörande effekter. Tänk vad annorlunda vi skulle må och vilket samhälle vi skulle kunna ha om fler skrattade- även om skrattet är på fejk 😀

Älskar också bilden som P4Extra tog på mig och Titti. Det är exakt innan jag ska sätta igång och gapskratta. När jag var som mest utbränd orkade jag inte ens skratta. Jag grät mest och när det var som mörkast kom inte ens tårar, de var som försvunna av utmattning. En läkare berättade för mig att även fejkade skratt kan boosta kroppen, så de värsta dagarna satte jag en penna i munnen och gjorde övningarna. DET HJÄLPTE HÖR OCH HÄPNA och det är ju så tokigt så till slut kommer riktiga skratt.

Nu har jag samlat mina dagboksanteckningar till boken Skratta & Pausa – med 80 enkla övningar ALLA kan göra, skrattet och andetaget har du med dig gratis.

PErfekta övningar så här inför vinterdepp och julstress!

KRAM vill jag skicka dig och TACK Sveriges RAdio P4Extra som tog in mig som gäst. Så tacksam för det. Hoppas fler drar i handbromsen från stress och tar time-out