SkrattaPausa bok,  Yoga

Idag skrattyoga på Tidningen Hälsas stora Hälsakryssning

Idag åker jag för att hålla skrattyoga både idag, söndag (21-22) och imorgon måndag (11.30-12.15) på Tidningen Hälsas årliga Hälsakryssning. Hälsa har abonnerat hela Finlandsbåten och fyller den med härliga hälsamänniskor, föreläsare och prova-på-klasser. Jag var ju med förra året redan och har lääängtat så efter i år. SOM tur var fick jag min bok också från tryckeriet (!) nu innan release att kunna ta med. SÅ tacksam!

Så nu peppar jag det sista, försöker få ihop logistik med att få in böcker på båten. Ha ha ha…har ju aldrig gjort något liknande förut och då jag kör bil begränsat (efter stroke) är det inte snack om att köra bil ombord för att därifrån ta upp böcker. Nu ska jag få hjälp till det. SÅ TACKSAM igen. 🙂

Här kan du läsa Tidningen Hälsas stora reportage om mig och min livsresa från stroke till happy yogi

Hoppas innerligt från hela mitt hjärta att vi ses på båten. Lääääängtar redan efter att träffa alla. Stor KRAM <3 och Namaste.