SkrattaPausa bok

TACK Allt för HÄLSAN 2019 – så tacksam

😭💚TACK till alla som kom idag på yogan på @alltforhalsan . Är fortfarande rörd till tårar…. Så många som också följer mig på Youtube som nu kom fram, gav kram och sa hej. Wow. Jag träffar ju inte dig bakom skärmen annars. Tack också alla som delade av sin historia. Betyder så mycket…. Tack också alla fina som köpte boken. Hoppas du kommer njuta lite extra av den.


Härligt också att träffa andra inspiratörer, föreläsare och författare. Känns fotfarande galet att jag också Nu kan säga det, alltså titulera mig som författare 💚🙏😇😭 .


Sedan VILL JAG HYLLA Cecilia Hedström 🙏💜 alltså wow för Cecilia och hennes magiska @yogabolaget som hon skapat fylld med ren magi
Vill också tack @workoutempire som räddade mig med snyggaste yogakläderna 🙏💚.

. #yoga #skrattapausa #skrattyoga #laughteryoga #tanjadyredand #happyyogi #skrattförlängerlivet #alltförhälsan #hälsa #yogobe #yogabolaget