Vinn valfri behandling med mig på Studio Karma

 

Var med och tävla: vinn valfri behandling av mig på Studio Karma.

Så himla pepp att vara tillbaka i Sverige och drämmer till med en tävling. 

För att vara med och tävla: välj någon av mina behandlingar och motivera varför just du ska få den. Du kan tävla här nedan i kommentatorfältet eller om du föredrar att mejla till mig på tanja@stressaav.nu innan 4 april. Jag drar sedan en vinnare den 5 april.

Jag ger djupavslappnande klangmassage för att minska stress, personlig vägledning/medium/spiritual healing, privat coachning inom Mindfulness & Stresshantering. Läs mer om behandlingarna här nedan..

OBS: jag har också nu öppningserbjudande med 30% på ALLA mina behandlingar om du bokar behandlingen innan 4 april. Du kan alltså boka senare i april, maj, juni  osv. Ange då VIP30 i kommentaren så gäller det! Tider/datum hittar du här på boka.se/tanjadyredand

Lycka till!

Mina utbildningar

*Massageterapeut Tibetanska klangskålar (Peter Hess).

*Mindfulness Coach (MBSR-programmet/Jon Kabat-Zin)

*Medicin etapp 1 (anatomi, fysiologi, sjukdomslära och rådgivning)

* Dipl. Internationellt medium/spiritual healer (2-årig engelsk utbildning på collegenivå/200 timmar på professionell healing-klinik//The Academy of Excellence/Jeff Jones)

*Yoga Teacher Kundalini (200H), Vipassana Meditation Instructor (Vipassana Metta/Dhamma, enligt Dr. Goenka/Sayagyi U ba), Yin Yoga (100h), Pranayama/Yoga Nidra (50h).

Info om klangmassage (60 min, 495kr)

Klangmassage & Sound Healing för att minska stress och kroppsbalansering. Detta är en underbar behandling för att minska stress och balansera kroppen.

Klangmassage och kroppsbalansering är en kombination av ljuvligt avslappnande hands-on massage och klangskålarnas välgörande ljud och vibrationer. Handtillverkade skålar anpassade i olika storlekar placeras på kroppen på ett speciellt sätt.

Klangskålarnas vibrationer får sedan genomljuda kroppen när de spelas på, och då vår kropp till största del består av vatten fortplantas ljudvågorna över hela kroppen. Här slappnar du av, släpper på spänningar, stresshormoner minskar och kroppens självläkningssystem aktiveras. Allt för för skapa balans, välbefinnande och en trygghetskänsla.

En underbar behandling som verkligen måste upplevas!

Info personlig vägledning/medium/spiritual healing (75 min, 650kr)

Är du nyfiken på att testa något helt nytt? Eller kanske är du van att gå till healer/medium för personlig vägledning och återhämtning. Då är du varmt välkommen till mig på Studio Karma för en magisk upplevelse.

Att ta hand om själen borde vara lika självklart som att vi tar hand om vår kropp. Min brasilianska väninna går idag till en skönhetssalong där hon dels får ansiktsbehandling, fixar naglarna och sedan får 30 minuters medial vägledning och healing. I England, Brasilien och Portugal kan man begära healing på recept och på sjukhusen. Att ha familje-medium är både självklart för kungligheter som privatpersoner. Riktigt så är det inte här i Sverige, ännu. Även om fler är nyfikna att ta hand om sig på ett holistiskt sätt.

Jag har själv sedan tonåren haft en högkänslighet med förmåga att känna, höra, se och tala med ’andra sidan’. Där budskap också verifierats.

Något jag nu utvecklat ytterligare och kan berätta att jag 2016 blev en av de första i hela Sverige (vi är åtta stycken) att bli certifierad från en stenhård internationell 2-årig medium/spiritual healing-utbildning på engelsk collegenivå för The Academy of Excellence/Jeff Jones. Där vi jobbat 200 timmar på professionell healingklinik (enligt engelsk modell) samt tagit tentamen i Medicin etapp 1 på collegenivå för att klara examination inför internationell jury av framstående (erkända) medier och healers. Jag jobbar enligt svensk lag/socialstyrelsens regler, har tystnadsplikt och följer internationella samfundets etiska regler. Healing är alltid ett komplement till ordinarie sjukvård, healern ställer aldrig diagnoser.

Hur går det till?

När du kommer på en personlig vägledning/medium/spiritual healing startar vi med ett kort personligt samtal. Min önskan är att skapa en trygg session i linje med ditt högsta bästa. Du får sedan inför djupavslappande spiritual healing lägga dig skönt på massagebänk, fullt påklädd. Eller om du föredrar att sitta avkopplande i vilstol. Healingen sker sedan intiutivt, ibland en bit ifrån kroppen, ibland så att man håller en hand försiktigt på. Här kan du bara slappna av och släppa oro och ångest. Vissa somnar under behandlingen och det är helt ok. Efteråt har vi ett kort personligt samtal om dina upplevelser, budskap och förnimmelser.

Kom gärna minst 10 minuter i förväg innan så att du hinner varva ned. Det är också skönt efteråt att ha några minuter innan du behöver hasta iväg i ditt liv.

OBS – jag siar inte om framtiden. Det går bra att spela in samtal i tex telefon, eller om du vill ta med anteckningsblock osv.

Info privat coaching Mindfulness & stresshantering (60 min, 500kr)

Investera i dig själv så att du kan nå ditt drömliv. Jag erbjuder personligt anpassad coaching inom mindfulness, stresshantering och livsförändringsprocesser. Både för privatpersoner, företag och organisationer.

Mindfulness, medveten närvaro, är en kombination av forskningsbaserad KBT- och psykoterapi samt över 2500-årig österländsk tradition för återhämtning och meditation.

Det finns många fördelar med mindfulness. Forskning har visat att den fungerar för att hantera stress, både förebyggande, under stressymptom samt om man blivit utbränd. Men också för att öka fokus och inlärning, öka tålamod, öka koncentration, öka självkänsla, minska ångest, minska kronisk smärta, fungera för självskadebeteenden, ätstörningar, alkohol- och drogberoende, minska depressioner, öka glädje och positiva känslor i stort.

Så här går det till: efter en kostnadsfri konsultation tittar vi på vad du behöver just här och nu så att du på ett tryggt sätt kan börja din personliga utveckling.

Idag coachar jag både privatpersoner, företag, organisationer och kändisar, inom alla yrkeskategorier och åldrar. Ofta inom stresshantering, men även inom mental träning, livsförändringsprocesser, självbild/självförtroende, ökat fokus och ökad kreativitet. Jag jobbar också professionellt som stöd för diagnoser inom självskadebeteenden, ADHD, ADD och Bipolär sjukdom. Jag kan privatcoacha eller om du/ni föredrar att bli coachade i grupp, i vissa projekt ingår jag även som del av ett större team. Jag jobbar alltid evidensbaserat (alla övningar är forskningsbaserade), icke-dömande och tillåtande. Jag har tystnadsplikt och följer MBSR-programmets etiska regler.

Varmt välkommen att höra av dig för mer information och konsultation.

Det är bara att höra av sig om du vill ha mer information. Eller varför inte komma och prova på en session!

Hoppas vi ses på Studio Karma, kyrkogatan 11 mitt i Norrtälje city!

17 Comments

 1. Caroline Eriksson

  Efter att jag som ny bliven mamma hanterar stress, många lyft och har mycket passande och lekande om dagarna. Skulle jag önska mig en klangmassage i 60min då jag får en ljuvlig tid för mig själv plus att jag får njuta av underbar avkoppling plus att jag får ny energi och en återställare till både kropp och knopp.

  Reply
 2. Rebecca

  Önskan skulle vara att få vinna Klangmassagen.
  I december 2016 tog det stopp i allt mitt stressande, jag gick in i den väggen jag aldrig trodde jag skulle vara i närheten av. Att det skulle ta så lång tid för kroppen att återhämta sig efter Utmattningssyndrom hade jag aldrig kunnat tro. Ta en dag i taget och inte göra för mycket är en stor utmaning för mig. Att varva ned med lite massage hade blivit som lite balsam för själen.

  Reply
  1. admin (Post author)

   Oh finaste du. Den väggen är inte nådig – klangmassage är verkligen bra för att få mer balans. En dag i taget låter mycket bra.
   Jag har nu dragit vinnare och tyvärr blev det inte du. MEN som extra kärlek & bonus ger jag dig som varit med och tävlat 40% på valfri behandling – du kan boka fram till och med den 9 april – dvs du kan boka nu men komma på behandling senare i april, maj, juni osv 🙂 Skriv in TAVLING40 i kommentatorfältet så dras det på ursprungspriset.

   Du kan gå in och kolla behandlingar och lediga tider/datum på http://www.boka.se/tanjadyredand

   Skickar mängder med ljus och kärlek till dig. KRAM och hoppas vi ses!

   Kramasté (Namasté med kram)
   //Tanja

   Reply
 3. Malin Tilja

  Jag skulle verkligen vilja få coaching i stresshantering & mindfullness. Jag har ett av mina viktigaste uppdrag någonsin framför mig & blir sååå nervös vid blotta tanken. Jag vill få hjälp att balansera mig själv i situationer som denna & jag tror att du kan hjälpa mig❤❤❤håller tummarna hårt!!

  Reply
  1. admin (Post author)

   Finaste du. TACK ja det låter verkligen som stresshantering & mindfulness är något du skulle behöva.
   Jag har nu dragit vinnare och tyvärr blev det inte du. MEN som extra kärlek & bonus ger jag dig som varit med och tävlat 40% på valfri behandling – du kan boka fram till och med den 9 april – dvs du kan boka nu men komma på behandling senare i april, maj, juni osv 🙂 Skriv in TAVLING40 i kommentatorfältet så dras det på ursprungspriset.

   Du kan gå in och kolla behandlingar och lediga tider/datum på http://www.boka.se/tanjadyredand

   Skickar mängder med ljus och kärlek till dig. KRAM och hoppas vi ses!

   Kramasté (Namasté med kram)
   //Tanja

   Reply
 4. Sara Lusth

  Jag skulle gärna vilja vinna en klangmassage. Jag behöver hjälp med att att stressa mindre. Jag går idag på Studio Karma några dagar i veckan på fantastisk yoga och detta skulle vara en bra tillägg i mitt tillfrisknande.

  Reply
  1. admin (Post author)

   Hej finaste du. DU har vunnit valfri behandling. Mejla mig gärna dina kontaktuppgifter på tanja@stressaav.nu

   Reply
 5. Linnea Hammar

  Hej Tanja! Jag är en utmattad student som är inne på sitt andra år i lärarutbildningen. Att vara student och samtidigt jobba för fullt för att få ihop pengar är en ständig stress. Jag hoppas verkligen att vinna denna tävling och om så vore faller verkar klangmassage något för min stressade själ. Håller att tummar på att vinna!

  Reply
  1. admin (Post author)

   Oh finaste du. Klangmassage är undergörande för stress och minskar också utmattning.
   Jag har nu dragit vinnare och tyvärr blev det inte du. MEN som extra kärlek & bonus ger jag dig som varit med och tävlat 40% på valfri behandling – du kan boka fram till och med den 9 april – dvs du kan boka nu men komma på behandling senare i april, maj, juni osv 🙂 Skriv in TAVLING40 i kommentatorfältet så dras det på ursprungspriset.

   Du kan gå in och kolla behandlingar och lediga tider/datum på http://www.boka.se/tanjadyredand

   Skickar mängder med ljus och kärlek till dig. KRAM och hoppas vi ses!

   Kramasté (Namasté med kram)
   //Tanja

   Reply
 6. Jenny

  Jag skulle vilja vinna vägledning/medium. Vägledningen tänker jag är ett verktyg till att lära mig att lyssna på min egen inre vägledare.
  Jag tror mig behöva återställa balansen efter flera år av hormonell obalans och är övertygad om att healing är rätt väg att gå ?

  Reply
  1. admin (Post author)

   Finaste du. JA vägledning är ett underbart sätt att få mer kontakt med sin inre vägledare och healing ger härlig balans.
   Jag har nu dragit vinnare och tyvärr blev det inte du. MEN som extra kärlek & bonus ger jag dig som varit med och tävlat 40% på valfri behandling – du kan boka fram till och med den 9 april – dvs du kan boka nu men komma på behandling senare i april, maj, juni osv 🙂 Skriv in TAVLING40 i kommentatorfältet så dras det på ursprungspriset.

   Du kan gå in och kolla behandlingar och lediga tider/datum på http://www.boka.se/tanjadyredand

   Skickar mängder med ljus och kärlek till dig. KRAM och hoppas vi ses!

   Kramasté (Namasté med kram)
   //Tanja

   Reply
 7. Jessica

  Inte helt lätt att välja mellan dina spännande behandlingar.
  Då jag har en känsla av att jag sitter fast mentalt sen ett längre tid tillbaka och kroppen mår därefter så önskar jag att vinna healing/vägledning ???

  Reply
  1. admin (Post author)

   Oh finaste du. Det låter som healing/vägledning vore perfekt för dig.
   Jag har nu dragit vinnare och tyvärr blev det inte du. MEN som extra kärlek & bonus ger jag dig som varit med och tävlat 40% på valfri behandling – du kan boka fram till och med den 9 april – dvs du kan boka nu men komma på behandling senare i april, maj, juni osv 🙂 Skriv in TAVLING40 i kommentatorfältet så dras det på ursprungspriset.

   Du kan gå in och kolla behandlingar och lediga tider/datum på http://www.boka.se/tanjadyredand

   Skickar mängder med ljus och kärlek till dig. KRAM och hoppas vi ses!

   Kramasté (Namasté med kram)
   //Tanja

   Reply
 8. Amanda Nyman

  Karma Klangmassage skulle vara underbart intressant att testa! Skulle verkligen vilja öppna mig mer för sådanna saker! Kanske skippa en träning en dag för detta och ta hand om sinnet lite också?

  Reply
  1. admin (Post author)

   OH finaste du, klangmassage är MAGISKT.
   Jag har nu dragit vinnare och tyvärr blev det inte du. MEN som extra kärlek & bonus ger jag dig som varit med och tävlat 40% på valfri behandling – du kan boka fram till och med den 9 april – dvs du kan boka nu men komma på behandling senare i april, maj, juni osv 🙂 Skriv in TAVLING40 i kommentatorfältet så dras det på ursprungspriset.

   Du kan gå in och kolla behandlingar och lediga tider/datum på http://www.boka.se/tanjadyredand

   Skickar mängder med ljus och kärlek till dig. KRAM och hoppas vi ses!

   Kramasté (Namasté med kram)
   //Tanja

   Reply
 9. Veronica

  Hej! Har en nervskada sedan en misslyckas rutin (gallblåseop) för 5 år sen. Gjort runt 30 ingrepp och operationer utan vidare resultat. Trappar medvetet ner på starka mediciner och önskar inget hellre än nå balans och renlevnad i den mån min skada klarar. Jag är i skrivande stund i stort behov av alternativ hjälp och tror liksom du på kroppens eget läknings system. Att få en klangmassage och komma ifatt, starta, reboosta systemet skulle vara helt fantastiskt. Hoppas och önskar. Namast

  Reply
  1. admin (Post author)

   Oh finaste du. Det låter som du verkligen skulle behöva behandling. Jag har nu dragit vinnare och tyvärr blev det inte du. MEN som extra kärlek & bonus ger jag dig som varit med och tävlat 40% på valfri behandling – du kan boka fram till och med den 9 april – dvs du kan boka nu men komma på behandling senare i april, maj, juni osv 🙂 Skriv in TAVLING40 i kommentatorfältet så dras det på ursprungspriset.

   Du kan gå in och kolla behandlingar och lediga tider/datum på http://www.boka.se/tanjadyredand

   Skickar mängder med ljus och kärlek till dig. KRAM och hoppas vi ses!

   Kramasté (Namasté med kram)
   //Tanja

   Reply

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *