Samarbete Lakshmi,  Samarbeten,  Skönhet

Ayurvedisk anti-stress olja från Lakshmi

 

Risk för reklamigt innehåll – MEN är på riktigt helt blown-away av ayurvedisk ekologisk skönhetsvård i allmänhet och anti-stress oljan (Vata) från Lakshmi i synnerhet. För några år sedan gick jag kurser i ayurvedisk matlagning som sedan inspirerade mig också till fler kurser inom ayurvedisk skönhetsvård. Nu är jag helt fast. Vill egentligen inte använda något annat än dessa ekologiska oljor och krämer.

Just nu är min favorit (till klangmassagen, hårbottenmassage, massera fötter, fnöskiga armbågar you name it)  Vata Stress-Free Life Oil. Den innehåller en ljuvlig blandning av ekologiska basoljor och eteriska oljor som balanserar emotionell harmoni och stabilitet hos Vata-personlighet. Doften är både kryddig och värmande.

Perfekt att massera mina bihålor med right now då min kropp bestämde sig för att gå in i en förkylning. 24 timmars flygresa med mellanlandningar och hektiskt fullbokade dagar sedan vi kom hem från Thailand till kalla Sverige gjorde sitt till. Självklart lyssnar jag på kroppen, struntar i både i TICSE på Grand Hotel i Saltis och holistiska mässan Harmoni Expo, jag tänkt hinna förbi.  Kurer mig nu istället med med raggsockor, gott te, mysiga promenader, mindful meditation och Netflix 🙂 Imorgon är jag på plats på Studio Karma för att ge magiska behandlingar, som jag längtar till dess!

ps. Just det, jag har färgat håret rött med naturlig Henna. Ni som känner mig sedan tonåren vet att jag hennade mig i drygt 12 år innan jag slutade. Nu fick dotter Pixie en knäpp när vi landade från Thailand att henna håret och utan att tänka mig för vips tjoffade jag i klet jag med. Ha ha ha…har helt glömt av att ’ det måste växa ut’ dvs det går inte att färga över med vanlig färg. så nu kommer ni få se mig rödhårig ett tag till jag låter den växa bort…dock på bilden har jag clip-on löshår. Mitt egna hår är numera klippt i en fransk axellång bob, Love it, även om jag älskar att förändra utseendet då och då med lite längre lockar.

 

Ha en underbar lördag, tänk det är redan  1 april (hjälp!) och ta hand om de du älskar lite extra idag. Det ska jag göra…

kramaste20170401_115322