SkrattaPausa bok,  Yoga

Träffa mig & boksignering höst 2019

Tårarna bara rinner här. Nu börjar datum fyllas på med event & boksigneringar. Min plan var från början att kicka igång 2020 med mängder av events, men nu rasslade det till med förfrågningar direkt, så det är med TACKSAMHET jag skriver detta inlägg. OBS nya datum fylls på hela tiden, så håll utkik i kalendern. Vill du ha mig och boken till din stad? Mejla mig på tanja@stressaav.nu så kanske vi kan hitta på ngt roligt ihop!

ÄNTLIGEN är min bok ”Skratta & Pausa” här. Fylld med över 80 enkla vardagsövningar för att minska stress, hjärntrötthet, smärta och boosta kropp & själ.
Det här är övningarna som hjälpt mig från stroke/utbrändhet, nu hoppas jag de kan inspirera dig.

Boken på 240 sidor har även teoridel om skratt, vagusnerv, min egenutformade skrattyogametod, och ett stort kapitel med helande self-love-tips (kristaller, chakras, eteriska oljor, egenmassage bl a.

Här hittar du mig 2019 (datum fylls på allt eftersom)

Foto: världens bästa & proffsigaste Mariana Cabral​