SkrattaPausa bok,  Yoga

Skrattet & vagusnerven räddade mitt liv – nu intervju uppe på Kurera.se

Nu kommer tårarna… igen. Jag är intervjuad i Kurera om min bok ”Skratta&Pausa” 😭 av proffsiga Nina Törmark


Så tacksam. Tänk att vi ibland behöver få en rejäl käftsmäll för att hitta ett hållbart sätt att leva. Jag kämpar än idag med hjärntrött, afasi och orkeslösheten. Vissa dagar kan jag inte komma upp från sängen. Men tack vare att jag hittade kopplingen till vagusnerven genom att kombinera andning, yoga och lägga till låtsasskratt har jag blivit starkare, minskat smärta, och hjärnströttheten.


Min högsta önskan är att kunna inspirera andra att ta vardagspaus och kopplingen till läkning via vagusnerven. Att gå in skrattet även när det är som mörkast. Tro mig, jag är ett levande bevis att det hjälper!
Läs mer via länken här uppeFoto Mariana Cabral och Björn Falkevik