SkrattaPausa bok

Tack alla som kom på Lodge & Lya Vemdalen

Tack för denna gång #lodgeochlya ~ fylld till bredden av tacksamhet och så många fina möten och samtal. Att få inspirera och hålla yoga är det absolut bästa jag vet, och så många som efteråt berättade om sina livshistorier.

Så tacksam gör alla som köpte boken ”Skratta&Pausa”. Tack…. Så tacksam för Margaretha på @happyretreatsweden som tog mig hit.

Härligt också att träffa #ThomasFogdö med familj, alltid lika, strålande @pederlamm och nyvunna @yogawithfia i Åre som jag kommer gästa 2020 Feb-mars…. TACK @destinationvemdalen och #visitvemdalen & #skalterrassen för boende. 💚🙏…

Nu efter härlig mindful morgon tur på fjäll är der hemfärd. Ska vila & Kurera mig till presseventet för min bok på tisdag 🙏…

#härjedalen #skistarvemdalen #yoga #yogagirl #yogalärare #föreläsare #författare #tanjadyredand #skrattapausa #skrattyoga #laughteryoga #hälsa @ Vemdalsskalet, Jämtlands Län, Sweden