SkrattaPausa bok,  Yoga

TACK alla som kom på pressevent för ”Skratta & Pausa”

Nyp mig i armen, jag tror jag drömmer. Detta är en dröm! Så tacksam för alla som kom på pressevent för min bok Skratta&Pausa signerad proffsiga och eminenta Alexander Erwik och @erwikcommunication och på vackraste hotellet i Stockholm enligt mig Hotel Kungsträdgården – The King’s Garden

Det blev ett intimt och inspirerande pressevent där hotellets vackra miljöer gav underbar inramning med tre meter bred kristallrkona att samlas under innan jag bjöd på lite av min egen morgonrutin från boken med tända ljus, öppen eld, blom- och kristallmandala och så paus, yoga och lite skratt i guldsalen på fjärde våningen av hotellet. Så tacksam också för all service, magiskt god vegetarisk/vegansk gotta som hotellet ordnat så vackert.

SÅ tacksam för alla som kom och förgyllde eventet med sig. TAck också alla som delade med sig av sina egna funderingar och historier. Att dela är så otroligt viktigt och blir så mycket mer personligt.

Min högsta önskan är ju nu att boken, och min livshistoria kan komma att inspirera fler att dra i handbromsen, hitta härliga vardagspauser och också få in mer self-love-rutiner i sin vardag. Kom ihåg att du är värd allt det bästa, och att du är tillräcklig!

Tack alla som hört av sig som tyvärr (!) fastnade i trafik, kyla, förkylningar och annat. Vi ses en annan gång så klart och en bok väntar alla som skulle också varit med!

Fotomagi av Mariana Cabral som också fotat min bok.


#skrattapausa #tanjadyredand #Erwikcommunication #hotelkungsträdgården #yoga #skrattyoga #laughteryoga #pressevent #pugförlag