SkrattaPausa bok

Stressa av blir bok – JA så TACKSAM

 

Nu börjar det dra ihop sig till första genomläsning av min kommande bok. Hade deadline förra veckan men behöver lite tid till 🙂 Vill ju inte STRESSA fram min bok om Stressa Av haha 😀

Så älskade du. TACK för mejl. Jag vet att ni är otåliga på fler inlägg om hur det går med våra husplaner, saltyogan, event, recept osv.  NEJ jag finns här fortfarande. JA det blir youtube-avsnitt snart har några på lager och fler på G. JA all min vakna tid mellan yogapass, föreläsningar och redan bokade event går faktiskt till att föda fram boken. JA jag kallar det att ’föda’ för det är minst lika spännande och smärtsamt (födde utan smärtlindring och 1 månad innan avsatt tid) så jag vet vad jag pratar om. Prioriterar just nu mitt lilla bokbarn hihi även om det tar TID..

Så…min bästa önskan är så klart att vi syns här snart igen. Tills dess

 

Och boken då... Alltså skämtar inte detta blir typ den bästa tänkbara boken. Ha kommit kanonlångt och är så stolt och tacksam. Snart blir det också inbjudan för dig som läsare att bli delaktig 🙂 så stay tuned.

Kramasté

//Tanja