SkrattaPausa bok

Göteborg jag kommer 20 nov till Regnbågens böcker & smycken i HAGA

GÖTEBORG: NU kommer jag och håller exklusiv magisk kväll med prova-på, utlottning & boksignering på bästa REGNBÅGENS BÖCKER OCH SMYCKEN. Kostnad: INGET.
KOM och ta en TIME-OUT & ladda batterier inför jul och så får du titta i ”Årets gladaste guidebok”. Tema för kvällen: Laugh, Pause & Let that shit go!
Skrattet räddade mitt liv. Nu delar jag i min bok ”Skratta & Pausa” med mig av mina 80 bästa vardagsövningar för att minska stress, hjärntrötthet, minska smärta, oro/ältande, få bättre sömn. Min högsta önskan är att kunna inspirera andra till mer skratt & vardagspauser!
På onsdag 20 november får du höra min tuffa livsberättelse, från död till skratt, prova-på några härligt helande övningar, det blir utlottning och boksignering. Detta är övningar ALLA kan göra. Du kommer som du är, för du är TILLRÄCKLIG, du är FANTASTISK.
Regnbågens kommer så klart ha mängder med helande kristaller, ljuvliga rökelser och annat underbart. Läs mer här: www.regnbagens.com

VAD: magisk författarkväll – en helande time-out inför julNÄR: 20 nov, 18.30-20.00KOSTAR: INGET – kom som du är 😀 och njut!
Om boken Skratt i kombination med mycket enkla övningar från terapeutisk yoga hjälpte/hjälper mig att läka från stroke, utbrändhet. Under min rehabilitering utformade jag en egen skrattyoga-metod där jag även väver in vagusnervens och chakrasystemets viktiga energieffekter. Förutom övningar hittar du ett kapitel med helande tips med kristaller, eteriska oljor, self-love, egenmassage och annat härligt.
Läs mer om boken här. http://stressaav.nu/bok-skratta-pausa/
Boken kan köpas på plats den 20e.
Vill du ha den tidigare kommer den även finnas på bokus.se, adlibris.se osv. Vill du köpa den i butik nära dig kan du alltid be dem ta in den i din bokbutik.
#skrattyoga #skrattapausa #harmoniexpo #tanjadyredand #bok #pugforlag #regnbågens #göteborg #hälsa #harmoni #stresshantering #utbrändhet