Författare Tanja Dyredand,  Samarbeten,  vardagsmagi

7 sidor reportage i Kristall Magi av NÄRA

Wihuu. Så tacksam och tårarna rinner här 😭. 7 sidor lång intervju med mig, min resa, min nya bok och jag bjuder på inspiration om hur du kan använda kristallkula på magiskt sätt. Allt enligt mina uråldriga visdomsled. Allt i nya special-tidning om ” Kristaller ” för Tidningen Nära

OH vilken pepp att få dela denna visdom. Hoppas innerligt att du som läser kan känna all värme och omtanke I de kanaliserade övningen. Hela min bok är kanaliserad. Så tacksam att få vara kanal för detta och att få sprida ljus, helande och omtänksam energi.Jag lottar även ut ett signerat ex av min bok!!!

Tack bästa Nära och proffsiga Anna Steén Flodberg som chefredaktör..

Tidningen finns överallt, Pressbyrån, Ica, Willys,Coop osv. Finns den inte i din butik be dem ra in den eller beställ från redaktion på Nära… Tack livet. Tack. Tack. Tack!..

Foto Olivia Egge @lebbmumin