Event

Dokumentären Whitney – gå och se den! Premiär 6 juli

 

Idag, 6 juli, har dokumentärfilmen Whitney premiär. Har bara en sak att säga: snälla gå och se den!

Igår var vi på exklusiv vipvisning av dokumentärfilmen om Whitney Houston, signerad Erwik Communications .  Whitney en av världens vackraste röster och som verkligen sjöng från hjärtat. Hon har sedan min tonår varit en av mina absolut största idoler, och det är med både glädje och smärta jag följt hennes musik, artisteri, uppgång och slutliga fall. Hennes fantastiska musik har så många gånger gett tröst och hopp. Jag har flera minnen från olika av hennes alster men mitt personliga bästa minne är från ”I will Always Love you” som jag sjöng  till min dotter när hon föddes februari 2000 varje dag i över 8 månader. OBS dock inte med de höga tonarterna utan en lite mer falsksjungande variant. DOCK med lika mycket kärlek och hjärta…

Jag måste erkänna att jag grät mig nästa igenom hela filmen. Så stark och sorglig berättelse. Utan att spoila för mycket av filmupplevelsen, visas alltså bilder, filmklipp, intervjuer och annat material som aldrig tidigare visats. Och vissa uppgifter var omskakande och nu kan man också få fler pusselbitar till Whitneys tidvis mycket ledsamma historia, men även allt som lilla Bobbi Kristina fick leva igenom.

Det otäcka är att denna film är mer aktuell än någonsin, inte bara gällande att artisters hälsa och välmående helt ställs åt sidan, för pengar, berömmelse och makt (senast Aviccii). Utan också för allas lika värde, oavsett sexuell läggning eller hudfärg. Hur många forfarande måste kämpa mot diskriminering, se bara utvecklingen i Almedalen i år.

En viktig  film för eftertanke, och hur viktigt det är att vi tar hand om varandra. Att vi stannar upp om vi ser att någon mår dåligt och erbjuder oss en hjälpande hand. Att medmänsklighet och snällhet mot varandra är det som måste övervinna hat, vi-mot-dem-mentalitet, hot och våld.

TACK Alexander Erwik och Erwik Communications för inbjudan  och bra filmkväll #nonstopentertainment & SF Drottninggatan! Så härligt också att se så många godingar i minglet. Vissa på bild här nedan, andra utan bild och vissa har jag bara sett att de var på plats utan att ens hinna heja på dem….

Så tacksam.Tack livet. Tack!

Foto: De snygga fina bilderna av bästa Daniel Söderberg för Greenpix.se här kan du se alla fina som var på plats…

De lite mer skumliga bilderna är med min kamera…whitney-premiar-2018

Bästa Alex Erwik med micken i högsta hugg, fina Malin Arvidsson och vackra Regina Lund (Alltså håret & klänningen Regina!)

whitney-premiar-2018-alex-erwik

Premiärbejben Gabriel Fontana, Thomas Järvheden & Hasse Brontén och så Stefan Sauk med gäster

whitney-premiar-2018-sf-bio

Bästa Babben Larsson med gäster, Tobias Erik Karlsson & Gabriel Forss och så bejbsen Thomas Falkenstedt & Nadja Dagelin

whitney-red-carpet-2018-premiere

Underbara Annika Lungberg med gäst, Janne Schaffer och så Karl Dyall med sin vackra kvinna!

whitney-2018-bio-sf

Bästa superdesignern Peter Englund med Gigi Hamilton och gäst, alltid lika vackra Doreen Månsson med sin älskade och      vackra paret Bobby &  Jimi Onduncu!

36695452_1925310090855063_6756111327590088704_n

Jag och älsklingen. Så fin bild på oss ens…haha för min lilla yogaväska med sneakers jag på sidan där Joakim står. Trodde inte den skulle komma med. JA, jag erkänner jag hade sneakers till vi gick in på röda mattan då jag bytte om till klackar 😀 och JA jag har två musse-pigg öron av håret men som inte syns här på bild. Så nöjd med hår och underbara klänningen. Väskan är VEGAN 😀

screenshot_20180706-151427_gallery