Event,  Mindfulness,  Yoga

Har du testat Barre? Garuda? Galet rolig träning

 

tanja dyredand barre workout

unspecified-11Har du testat Barre? Garuda? 

Ärligt hade jag inte ens hört talas om dem till jag i veckan tillsammans med några  handplockade träningsprofiler  fick chansen att testa nyheterna Barre, Garuda och Pilates på underbara Studio Levels under Luxeevent Shape.

SÅ galet roligt. Dock har jag nyss gjort min stora  skuldertatuering och fick egentligen inte träna alls då läkningsprocessen måste få ta sin tid. MEN, kunde ju inte låta bli. Blev helt blown-away av framförallt Barre och Garuda. Pilates har jag tränat länge vid sidan av min yoga, mindfulness och löpträning. Men Barre och Garuda säger jag bara!

Under kvällen höll härliga Carita från Stockholm Pilates Center i klasserna som var lite mer testa-på-smakprov. Carina och hennes team finns också till hösten på plats på Studio Levels.

Barre kombinerar styrka, elegans och balans på ett riktigt spännande sätt. Man skulle kunna säga att det är en blandning av balett, fitness och pilates. Precis som inom baletten jobbar du genom att hålla i barre/stång. Här har man också utformat övningar som görs både på tå, på balansbräda, med hantlar och koordination –  Otroligt roligt! Hade ju lovat min tatuerare dyrt och heligt att inte träna så att jag stramade axeln eller svettades – ha ha ha…eller hur!? Det gick ju inte alls när klassen var så här härlig. Håll igen något på hantelövningar för just vänster arm/axlar men annars körde jag på.

Pilates – är otroligt mycket core, men även styrka, koordination och mental träning där också andningen hjälper dig stärka hela dig samtidigt som du blir smidig. Love it! Just den här kvällens pilatesklass var mycket rygg på matten så jag fick helt enkelt passa på att fota alla andra godingar då istället. 

Efter de första två klasserna hade vi en liten ätpaus med riktigt läcker vegansk eller vegetarisk middag för att sedan avsluta med klass i Garuda.

Garuda – jobbar med ett spännande flöde, där in och utandning samt följsamma rörelser jag känner igen från både yoga och tai chi. Här får din bindväv/fascia kärlek och man kände verkligen i slutet av klassen att ett lugn infann sig. Lika delar mental träning som inre styrka, toning av kroppen men också mer energi.

Ska absolut testa på Barre och Garuda fler gånger.  Så är ju Studio Levels fantastiskt då du förutom träning också kan piffa till dig med frisör och skönhetsfix. Ett vinnande koncept!

En annan glad överraskning var att vi alla blev kittade med en läcker träningsoutfit och fick med oss typ årets största goodiebag fylld av godheter.

Tusen TACK Luxeevent Shape och Studio Levels för en härligt aktiv kväll. Så himla roligt också att träffa så många träningsgodingar på plats!

unspecified-1

Ha ha ha …högkoncentration 🙂

unspecified-8unspecified-10

20160830_193131unspecified-6 unspecified-5

TACK igen finaste Sudio Levels-gänget och bästa LuxeEvent med Felicia och Jenny!

20160830_203836

Härligt maffig goodiebag fylld med gotta från Cicamed, Depend, Eva Solo, Holistic, Imeeden, Kéraste, Korres, La Bruket, Massolit Förlag, Mighty Leaf, Nativ, Nivea, Nordic Superfood, Pur, Salming, Sock/Stadium, Superfruit, Studio Levels, The Healthy Box, Topphälsa, Vita Coco och Vitamin Well.

20160831_073043

De skarpa snygga bilderna är tagna av fotograf Katriina Mäkinen, de lite suddigare är tagna av mig

20160830_184751