Skönhet

I badrumsskåpet: BARR Snow oil

I badrumsskåpet just nu: BARR snow oil.

Eftersom jag håller i yogaklasser (och duschar) ganska ofta (ibland flera gånger om dagen) behövs alltid påfyllning av fukt till hela kroppen så oljor, krämer och body butters är något jag älskar att testa.

BARR Sweden , naturlig & ekologisk hudvård, har lite av specialiserat sig på olika kroppsoljor och denna lilla goding vann inte mindre än två kategorier förra året på Organic Beauty Awards och Beauty Awards för bästa kroppsoljan.

Den ekologiska oljan utlovar att främja elasticitet, ska lindra klåda, vara mjukgörande och förhindra torr hy och mycket torr hy.  Extra bra så här på vinterhalvåret när det är lite kallare väder.

Innehåll: basen är linolsyra från tistel, olivolja, sesam- och jojobaolja.

Personlig reflektion: då jag ofta har ganska korta byten från dusch till åter igen ta på mig träningskläder för att sedan hålla yogaklass behöver jag ha återfuktning som varken kladdar eller tar tid att absorberas. Just tisteloljan ska vara snabbabsorberad enligt pressmaterialet. Dock kan jag faktiskt föredra att använda just denna olja när jag har lite extra tid, just för att man vill glida runt och lita ’njuta’ av lyxiga känslan efter man duttat på den. Bra pris också då den är dryg!

Prisbild: ca 245kr, 100 ml.