Yoga

Intervjuad i Sveriges Radio Popula

 

Igår var ingen vanlig tisdag. Jag hängde nämligen under em på Sveriges Radio och gästade det fenomenala programmet Popula!

Jag är ju född i Finland, i Norra Karelen och flyttade hit till Sverige som barn. Därför kändes det extra härligt att få gästa bästa sverigefinska programmet Popula igår på Sveriges radio. Med underbara programledarna Jasmin och Erkki.  Nu gjorde vi en bandad intervju där jag blandade svenska och finska hejvilt haha. Jag har ju glömt en hel del ord och min grammatik är väl också ganska galen gällande finskan.

Fokus var yoga och min personliga resa. Alltså när jag själv intervjuar andra är det ju inga problem, men när man själv är i fokus och BLIR intervjuad är jag lite nervös och pirrig. Det känns lite som jag ofta glömmer lite vad jag ska säga osv. Jag bara babblar på och så efteråt känns det som…oj, vad sa jag egentligen. Blev det något bra ens?! ha ha nåja, allt klipps ju så ned till några få minuter så vi får se vad som kommer med och vad som klipps bort.

Har ju kämpat som en galning att komma hit och bli yogalärare så det känner sådan otrolig tacksamhet.

Självklart lägger jag upp klippet här sedan när det sänts på radion. Oh så himla roligt att vara med i programmet och oh så roligt att göra radio. Beyond tacksam. Så tacksam för allt detta!

tanja-popula