Tävling lottar ut klippkort till min Saltyoga
Bra för fascia, leder, rörlighet

tanja-dyredand-asquith-london

Oh så härligt med alla nya läsare 🙂 Välkommen du som inte varit här förut och stor kram. JA till dig som brukar titta hit också förstås.

Har verkligen tårar i ögonen av glädje och tacksamhet när jag ser i statistiken de senaste dagarna.  Vad roligt att ni gillar inlägget om fascia och så kokosoljan också!  Lovar att skriva mer om dem helt kart. Fascia kan du komma och träna med mig med start redan nu tisdag 20 okt. Då startar mina meditativa och passiva Yin Yoga-klasser i saltrum.

Och för att ge dig lite extra kärlek tänkte jag därför lotta ut ett 5-klippkort till mina klasser.

Min mycket meditativa Yin Yoga är en passiv yogaform som fungerar för alla. Du behöver alltså inte ha yogat förut eller vara ”vig”. Är du inbiten yogini finns självklart övningar som du kommer att älska – Inga förkunskaper inom yoga behövs – alla som andas kan vara med!

Så här gör du för att vara med och tävla om 5-klippkort till saltyoga med mig

 • Gilla Stressaav
 • Motivera varför du ska vinna en plats

Du kan göra det här i kommentatorsfältet eller mejla till tanja@stressaav.nu

Vinnare meddelas söndag klockan 20:00 på Stressaav

Information om passiva meditativa Yin Yoga i Salt

Detta är ljuvligt avstressande & passiv meditativ yin yoga- för att riktigt ge din kropp extra kärlek.
Individuellt anpassad yoga, tillåtande och återhämtande, samtidigt som den ökar rörlighet i leder, stärker bindväv, ligament och benstomme. Alla kan vara med oavsett du yogat förr eller inte och du utgår alltid från din egen dagsform. Jag kombinerar passiva yin yoga positioner med meditativ och återhämtande guidad meditation.

Saltets välgörande egenskaper i Stockholm Saltrum (lugnande, bra mot hudproblem, rengör luftvägar mm) är en extra härlig bonus.
Välkommen!

Tider att välja på

Morgonpass:
Tisdagar – start 20 okt: 07:30-08:30 : Mindful Morning Bliss – meditativ & återhämtande yin yoga i salt
Söndagar- start 18 okt: 10:00-11:00: Mindful Morning Bliss – meditativ & återhämtande yin yoga i salt

Lunchpass:
Tisdagar – start 20 okt: 12.00-13.00: Thankful Tuesday Bliss

12 Comments

 1. Eva

  Fann yin yogan förra våren då jag testade för första gången med Johanna Andersson i spetsen. Jag blev frälst!! Men sedan i våras har jag tappat mina rutiner, stressen börja smyga sig på och tempot är för högt! För mycket yang just nu 🙁 Vill vill komma igång med underbara YIN yoga igen.

  Reply
  1. admin (Post author)

   Tack för din motivering fina du 🙂 du är nu med i tävlingen 🙂 Kram

   Reply
 2. Eva

  Jag är en ny yogautövare och är nyfiken på att prova olika läror. Saltyoga har jag inte hört talas om och skulle gärna vilja prova!<3

  Reply
  1. admin (Post author)

   Tack för din motivering 🙂 du är nu med och tävlar <3 Kram

   Reply
 3. Julia Rosén

  Jag har aldrig prövat på yoga men alltid varit nyfiken och det låter verkligen som något jag behöver.
  Jag stressar som tusan, varannan vecka har jag barnen (6st) och veckan jag är själv så jobbar jag mycket, mycket kvällar och en hel del extrapass.

  Även om jag älskar mitt stressiga varannan vecka liv med barnen och mitt jobb så behöver jag få stressa av och ta hand om mig själv.

  Reply
  1. admin (Post author)

   Tack – du är nu md och tävlar. Kram Tanja

   Reply
 4. Rita

  Jag har nosat på Yinyoga och min galet stela kropp med stagnation skulle behöva ett uppvaknande lugnt och fint, och det tror jag är judt vad Yinyoga kan ge

  Reply
  1. admin (Post author)

   Tack – du är nu med i tävlingen 🙂 kram Tanja

   Reply
 5. Lina

  Efter att alltid varit kärriärs och prestationsdriven blev det i våras för mycket och jag gick in i väggen ordentligt. Jag jobbar på att lära mig att slappna av men behöver hjälp och vägledning. Jag älskar yoga men har svårt att börja, det tar emot. Det här låter som något som skulle vara perfekt och hjälpa mig att hitta ett lugn jag kan bära med mig när jag hittar tillbaka till vem jag.

  Reply
  1. admin (Post author)

   Tack – du är nu med och tävlar. Kram Tanja

   Reply
 6. Gunilla Asada

  Jag vill som fattig arbetslös yogainstruktör skulle gärna vinna för att kunna fördjupa min yogakunskap och förmedla det still mina framtida elever.

  Reply
  1. admin (Post author)

   Tack du är med och tävlar 🙂 Kram Tanja

   Reply

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *