andlighet,  Event,  Författare Tanja Dyredand,  vardagsmagi

Jag öppnar mässan 11:00 på scen HarmoniExpo

Kom till Solnahallen den 30-31 oktober. Jag öppnar HELA #harmoniexpo mässan klockan 11:00 på scen och ger guidad öppningsceremoni med beskyddande bubbla. Perfekt för dig som är högkänslig (som jag) eller som bara vill unna dig att få extra beskydd inför din mässdag. Här video inför mässan och intervju med Petra & Tina som är arrangörerna bakom mässan

Så TACKSAM och taggad (och nervös haha) att öppna hela mässan. Det är en DRÖM då jag varit på mässan nästan varje år sedan jag flyttade till Stockholm. Vilket nu mäter över 21 år (!) Mässan firar 25 år i år! Så galet och underbart med bästa mässan för alla som vill inspireras inom Body, Mind & Spirit.

Jag kommer också ha en monter vid scenen där jag livesänder och gör intervjuer på plats. Vi kollar också på att LIve-podda jag och Eva Danneker med Magipodden OCH så signerar jag och säljer min nya bok ”Magi för SJälen” och ”Min Magiska Kalender 2022” på plats!

Här finns mer information om mässan, utställare, föreläsningar och behandlingar och hur du bokar biljetter och bokar ex. behandlingar

www.harmoniexpo.comhttp://www.harmoniexpo.com

Kom kom kom så hoppas jag att vi ses!

Blessed Be

//Tanja