Författare Tanja Dyredand,  Hälsa & Livsstil,  Skönhet

Lyxig Spafotvård & manikyr med Beauty and Nails by Luisa

Snygga naglar på tassar och fötter piggar upp vilken dag som helst! Nu är jag EXTRA lyxigt fin tack vare Beauty and Nails by Luisa.

Som yogalärare duschar jag mycket och kan knappt använda smink, istället syns och används mina fötter och händer hela tiden. Därför känns det så ljuvligt att vara fin om dem.

Min absolut favorit är Luisa som jag känt länge. Hos henne vet man att allt inom skönhet görs proffsigt. Luisa är diplomerad och certifierad hudterapeut och inom spa- och medicinsk fotvård. Men det är inte bara att allt är rent, fräscht, och proffsigt hos henne: det är också Luisas värme som människa och hennes stora hjärta som känns när man är hos henne.

Luisa gör också 3D ögonbryn, pigmentering av läppar, lyft, fixar glow, fransar – ja, ALLT inom skönhet.

Idag blev mina fötter och händer riktigt pampered. Fötterna fick bada skönt, bort med hårdnader, fix av naglar osv – sedan skön massage efteråt. Alltså somnade nästan. Så skönt också att hon använder engångsartiklar, tyvärr har många pedikyrställen samma fil om och om igen.. Hos Luisa är ALLT så fräscht!

Jag Valde ljus naturlack till tårna, så himla fräscht!

Sedan dax för händer att få njutning. Då mina naglar gärna spricker gjorde Luisa en förstärkning och sedan lack i fin turkos färg denna gång.

JAG älskar dem. Så tacksam och så glad.

Boka genast tid nu inför student, bröllop, eller bara när du vill bli proffsigt omhändertagen. Hon gör också hembesök, så du kan boka och bli fixad hemma, så skönt!