Event

Vetenskapskomik av Relationer? JA nu har Relationsteorin Stockholmpremiär 8 mars

Att skratt räddar liv det vet jag ju redan som skrattyogainstruktör, men att skratt också kan rädda förhållanden är ju solklart. Jag brukar säga att om man inte kan ”skratta åt saker ihop” då ska man nog inte vara ett par heller.

Nu har komikern Malte Hallquist vävt in forskning om relationer till en riktig feelgood-föreställning med Stockholmspremiär 8 mars på Scalateatern.

Igenkänning i relationer kan vi alla relatera till 😀 Jag älskar att skratta ihop med människor jag älskar i allmänhet och i synnerhet med min älskade man Joakim Dyredand. Joakim och jag har lika knäpp humor så vi skrattar extremt mycket i vårt förhållande.

Ska bli extra roligt att njuta Maltes skratt show då den nu landar i Stockholm den 8 mars från en Sverigeturne. SÅ skynda fynda genast så ses vi där – Här hittar du biljetter: