Spiritgäri & Medial

Jag har varit SPRIT-GÄRI sedan barnsben. Idag lever jag den shamanska vägen fullt ut. 

Jag är idag certifierad medium, enligt 2-årig utbildning på engelsk collegenivå (SNU), astrolog, initierad Shaman och Starseed Lightworker/Seed keeper, Intuitive och  Reiki Master level-2, kristall-healer, samt Ho’oponopono healing practioner.

För mig är professionalitet a och o, jag har tystnadsplikt och jobbar enbart med högsta källan och ljuset. Jag arbetar stenhårt enligt svensk lag och föreskrifter!

Jag erbjuder idag

  • Medial vägledning.
  • Readings i oracle/tarot kort.
  • Horoskop, personliga natal/födslohoroskop, årshoroskop, kärleks-, karriär-, livshoroskop, månadshoroskop mm.
  • Rensning av hem, chakran, energier. Ibland kan vi känna oss dränerade på energi, eller tycka att det känns energimässigt obalanserat i ett hem eller i oss själva. Jag kan komma på hembesök och rensa energier.
  • Reiki Healing Jag erbjuder idag Reiki healing enligt uråldrig metod.
  • Shamansk vägledning, trumresor, soul retrieval, womb healing och utesittning/natur walks/talks.
  • Starseed sessions med healing, chakra balansering, hitta hem till din ursrpung, aktivera din 5-dimensionella blue print, guidning till Akasha-arkiven för att få mer information om ditt livsmål och dina unika själsliga gåvor.
  • Liv-mellan-liv-hypnos/regressionsterapi.
  • Attrahera din tvillingsjäl, själsfrände, twin flame. 
  • Ho’oponopono healing sessions. En urgammal tradition för att ta mer personligt ansvar.

Spirit-gäri sedan barnsben

Jag har varit medial sedan barnsben och är trejde generationens intuitive.  Jag drunknade som barn, men överlevde och efter det har jag kunna se, höra och känna närvaro av andra ”entiteter” än människor här på jorden. Här kan jag saker ingen annan i rummet kunnat se, höra, känna och få budskap . Vissa ser jag lika tydligt som jag ser en människa, andra gånger känner jag bara närvaro, dofter, smak och lukt. Jag har gjord uku-s, astrala resor och fått texter, budskap och annat kanaliserat till mig i alla år.  Ibland kan det vara budskap från  någon släkting, vän eller familjemedlem som gått vidare, ibland vägledare och andra entiteter.

I många år visste jag inte vad jag skulle göra med mina upplevelser. Det blev ganska jobbigt att åka buss, tåg, vara i stora folksamlingar osv. Jag bestämde mig för att helt stänga av till jag nu för 8 år sedan gick in i väggen. Jag har nu vigt mitt liv åt att göra så mycket gott jag kan, förmedla det som kommer till mig och kanalisera till dem som behöver det.

Jag är i grunden vetgirig, ifrågasättande och älskar likt en skeptisk detektiv att leta ”efter sanning”. Varför jag läser enormt mycket forskning kontinuerligt. Idag har jag förlikat mig med den jag är. Jag lever fullt ut den shamanska vägen, som en modern samhällsmedborgare, i samklang och harmoni med mig själv, naturen och allt omkring mig. Jag är reinkarnerad Starseed/lightworker och även Seed keeper enligt gammal sjärnsjäls-visdom med multidimensionell djupgående healing och ljusarbete som min livsmission. Jag väljer bort samhällets strävan/tävlan/egots väg med sociala föreställningar, rädslor och präglingar. Istället hedrar jag och respekterar mig själv, andra och allt levande i en livsväv som är hållbar, vänlig och naturlig. Att se det lilla och det stora omkring mig. Öppna upp för de mediala förmågor jag haft sedan barnsben och inspirera andra. Allt är MAGISKT och att vi alla är magi.

Alla får tro på vad de vill. Vissa tror inte ett dugg på att andevärlden existerar. Vill man inte tro det behöver man inte det. Det bedrivs mycket högklassig forskning i olika former. I många länder är det också självklart att man går till medium för vägledning och hjälp, precis som du går till frisör för att klippa håret går du till familjemediet för stöttning i beslut eller för att få healing, läkning. Franska kungahusen, Spanien, Brasilien för att ta några exempel. I England finns även college för att utbilda sig medialt Arthur Findley College. Här är det mediala en självklarhet i vardagen, inget flummigt eller konstigt.

Det jag vet är att de budskap jag får fram,  gör skillnad.  Jag är tacksam att kunna fortsätta inspirera, sprida ljus och omtanke vidare.

Jag jobbar enligt svensk lag, och medial vägledning är alltid ett komplement (!) OBS  ALDRIG ett alternativ till ex befintlig läkarvård. Rådgör ALLTID med din läkare om du är osäker!