Spiritgäri & Medial

Jag har varit SPRIT-GÄRI sedan barnsben. Idag lever jag den shamanska vägen fullt ut. 

Jag är idag certifierad medium, enligt 2-årig utbildning på engelsk collegenivå (SNU), initierad Shaman, Intuitive och Spiritual Healer, Reiki Master level-2, kristall-healer, sound healer och Ho’oponopono healing practioner.

För mig är professionalitet a och o, jag har tystnadsplikt och jobbar enbart med högsta källan och ljuset. Du är alltid trygg och beskyddad under våra sessioner.

Jag erbjuder idag

  • Medial vägledning & coaching. Kanske har du varit hos medium förut eller bara är nyfiken att testa något nytt. Ibland står vi i vägsjäl och behöver guidning, eller vill komma i kontakt med anhörig på andra sidan. Vi kan också få kontakt med våra ljusguider eller andliga vägledare. Medial vägledning kan vara en  personlig session eller om ni vill komma i en grupp (högst 10 åt gången) för större seans/sittning
  • Readings i oracle/tarot kort. Jag erbjuder readings, både privat, för grupp, på event samt online och distans. Under en reading får du ställa en fråga och korten svarar. Vi har även tid för tolkning och inkänning.
  • Readings i runor – jag vägleder dig med readings i runors magi med ben in i vårt nordiska ursprung.
  • Horoskop, personliga natal/födslohoroskop, årshoroskop, kärleks-, karriär-, livshoroskop, månadshoroskop mm.
  • Rensning av hem, chakran, energier. Ibland kan vi känna oss dränerade på energi, eller tycka att det känns energimässigt obalanserat i ett hem eller i oss själva. Jag kan komma på hembesök och rensa energier.
  • Healing. Jag erbjuder idag Reiki, Intuitiv/Spritual, kristallhealing och soundhealing med gong- och klangskålar. Mer om dessa kan du läsa här–>
  • Shamansk vägledning, trumresor, soul retrieval, womb healing och utesittning/natur walks/talks.
  • Liv-mellan-liv-hypnos/regressionsterapi. Ibland har vi blockeringar, fysiska och/eller mentala/emotionella, som ställer till det för oss. Genom att på ett tryggt och metodiskt sätt genom hypnos kan du återvända till traumatiska händelser, i från detta, eller tidigare liv som kan blockera dig just nu. Denna session är på 3 timmar och jag jobbar med kontinuerlig healing under tiden.
  • Ho’oponopono healing sessions. En urgammal tradition för inre läkning och personligt ansvar.

Spirit-gäri sedan barnsben

Jag har varit medial sedan barnsben.  Jag drunknade då, men överlevde och efter det har jag kunna se, höra och känna närvaro av andra ”entiteter” än människor här på jorden. Se saker ingen annan i rummet kunnat se, höra, känna och få budskap . Vissa ser jag lika tydligt som jag ser en människa, andra gånger känner jag bara närvaro, dofter, smak och lukt. Jag har gjord uku-s, astrala resor och fått texter, budskap och annat kanaliserat till mig i alla år.  Ibland kan det vara budskap från  någon släkting, vän eller familjemedlem som gått vidare, ibland vägledare och andra entiteter. Detta har gått i vår släkt och även min mamma har clarvoyant-förmågan.

I många år visste jag inte vad jag skulle göra med den här gåvan. Det blev ganska jobbigt att åka buss, tåg, vara i stora folksamlingar osv. Jag bestämde mig för att helt stänga av till jag nu för 7 år sedan gick in i väggen, fick stroke och dog igen, men överlevde. Nu fick jag ännu en gång en påminnelse om att jag med min ”gåva” kan hjälpa andra. Jag har nu vigt mitt liv åt att göra så mycket gott jag kan, förmedla det som kommer till mig och kanalisera till dem som behöver det.

Idag, tack vare min omfattande utbildning som pågick 2 år (SNU och engelsk collegenivå), har jag lärt mig att sätta beskydd, och gränser för att inte se/höra/känna andevärlden när jag själv inte har en session/ber om det. Att jag sedan efter det blivit initierad Shaman (Navajo samt Nordisk Shamanism) har gett mig ytterligare fördjupning och en större bredd. Idag lever jag fullt ut den holistiska och shamanska vägen, i samklang och harmoni med mig själv, naturen och allt omkring mig. Jag väljer bort samhällets strävan/tävlan/egots väg med sociala föreställningar, rädslor och präglingar. Istället hedrar jag och respekterar mig själv, andra och allt levande i en livsväv som är hållbar, vänlig och naturlig. Att se det lilla och det stora omkring mig. Öppna upp för de mediala förmågor jag haft sedan barnsben och hjälpa andra. Allt är MAGISKT och att vi alla är magi.

Alla får tro på vad de vill. Vissa tror inte ett dugg på att andevärlden existerar. Vill man inte tro det behöver man inte det. Det bedrivs mycket högklassig forskning kring medlemskapet, vilket också visar att andevärlden existerar. I många länder är det också självklart att man går till medium för vägledning och hjälp, precis som du går till frisör för att klippa håret går du till familjemediet för stöttning i beslut eller för att få healing, läkning. Franska kungahusen, Spanien, Brasilien för att ta några exempel. I England finns även college för att utbilda sig medialt Arthur Findley College. Här är det mediala en självklarhet i vardagen, inget flummigt eller konstigt.

Det jag vet är att de budskap jag får fram, ofta till folk jag inte känner eller har träffat förut, gör skillnad och man känner igen sin släkting, vän eller familjemedlem.. Jag vet också att de som bett om vägledning får det. Och att de som vill ha rensning av energier hemma eller i sin kropp blivit nöjda. Jag är tacksam för denna gåva och tacksam att få jobba som medium åt energi av högsta klass och med ett riktigt toppen-team av medhjälpare!

Så är du nyfiken,  tveka inte att testa dig fram. Att gå till ett medium eller healer är självklart i många länder,

Jag jobbar enligt svensk lag, och medial vägledning eller healing är alltid ett komplement inte ett alternativ till ex befintlig läkarvård.