Event,  Författare Tanja Dyredand

Möt Trendpanelen 14.00 stora scen HarmoniExpo söndag 30 okt

OMG vilken line-up till årets nyhet: TRENDPANELEN på scen söndag 30 okt 14.00-14.30

Nyhet för årets stora mässa för kropp & själ: HarmoniExpo på Solnamässan är en magisk trendpanel som jag fått äran att moderera. Fylld med handplockade underbara själar pratar vi om hur du kan få in mer vardagsmagi i ditt moderna liv samt vad som trender just nu inom kropp & själ!

Hoppas du kommer till mässan och ser oss på stora scen söndag kl 14:00. Det kommer även finnas chans till lyssnarfrågor!

Wihuu!

Panelen består i höst av:

Medium, författare & astrolog, Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt: Helena-Magdalena arbetar som medium, författare och föreläsare. Hon håller kurser i andlig och personlig utveckling i Sverige, Grekland, Portugal, Israel och Finland. Helena-Magdalena är även astrolog och skriver horoskop för tidningarna Tara och Nära. Hon är även en av tidningen Näras profiler. Tillsammans med sin man Jörgen driver hon kursgården The Lighthouse Onsala och i samarbete med Christer Botéus även The Lighthouse Portugal.  

Tillsammans med Benny Rosenqvist driver hon en av Sveriges största poddar inom sin genre; Inre & Yttre resor.  

I grunden har Helena-Magdalena en universitetsexamen med fil kand inom social omsorg och hennes tidigare arbete som chef inom socialtjänsten har gett stor erfarenhet och kunskap av att hjälpa människor att utvecklas på bästa sätt.

Läs mer på:  

www.helena-magdalena.se 

www.thelighthouseonsala.com 

Författare, konstnär, djurkommunikatör & medium, Anna Strandlind: Anna Strandlind är även välkänd profil i Tidningen Nära och aktuell med sin nya bok: Handen på hjärtat som har lansering 29 oktober! Mer info på: https://www.tidningennara.se/artiklar/annas-guidning/ www.inreframgang.com Facebook.com/strandlind.Anna www.Instagram.com/anna_strandlind

Författare, konstnär & terapeutisk healer, Lee Seger: Lee Seger är författare och konstnär med en stor förtjusning för helande och för att ändra våra gamla berättelser till nya mer bejakande. Du hittar henne på mässan tillsammans med Sanne Soleil där de presenterar sina webbkurser om helande och personlig utveckling. Lotte Hansson och Carola Hammarberg står vid samma bord för att berätta om sitt arbete med terapeutisk healing, en metod utvecklad av Lee. Förutom att vara med i Trendpanelen på söndagen, står Lee på lördagen klockan 13.00 på stora scenen och pratar om konsten att vakna med kärlek.

Läs mer på: https://segersoleil.se https://leeseger.com https://www.facebook.com/LeeSegerBA https://www.facebook.com/segersoleilwebbutbildningar

Völva & Shaman, Nathalie ”Tan’Eilah” Magnusson: Nathalie är uppväxt i södra sapmis skogar och har sedan barnsben varit i nära kontakt med naturen och det andliga. Idag skapar hon ceremonier, gudinnor och intentions oljor för att främja kontakten med moder jord och oss själva. 
”Jag har under mitt liv varit välsignad med flertalet medicinkvinnor som visat mig den shamanska vägen och lärt mig det mesta jag kan från olika traditioner. Det är under de senaste åren som den nordiska shamanismen verkligen börjat kalla på mig och min inre medicinkvinna/völva klivit fram. Min dröm är att kunna inspirera andra som har det tufft i livet att finna glädjen igen. Att hjälpa andra att hitta tillbaka till sig själva och finna balans.”
Läs mer och följ på: www.Instagram.com/taneilahh Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100085515962884

Reikiförbundet, Anne Ninnas: Anne Ninnas är reiki master, samt driver Phoenix Academy som erbjuder kurser, retreats, yoga, Gongbad och behandlingar. Ta del av vad som är på gång och följ Phoenix Academy på Facebook. På Instagram hittar du upp via: phoenixacademy.se och samma sak för hemsidan. Under mässan finns Anne Ninnas i Reikiförbundets monter alldeles nära stora scenen. Är med i styrelsen för Reikiförbundet i Sverige och ansvarar för montern.

Läs mer på: www.reikiforbundet.se samt https://www.facebook.com/profile.php?id=100064173511522